Ati pierdut careva un inger?
20.07.2011 / 00:27
Citeaza
Eu am pierdut... .Avea doar 2 luni...
L-am asteptat cu mult dor dar s-a reintors acolo de unde venise. N-a apucat sa vada si sa cunoasca lumea cu toate mizeriile ei.. dar si cu bucuriile ei efemere...
Acum, imi doresc din nou un inger..dar mi-e frica..
Vreau si nu vreau. Ma tem ca iar o sa se intample ca ultima data...
Acum ar fi trebuit sa-l tin in brate....daca calculez bine zilele..
N-a fost sa fie! Nu mai sunt trista...Viata merge inainte....chiar daca am pierdut un inger!
21.07.2011 / 22:49
Citeaza
psihologii spun ca este cea mai dureroasa lovitura pe care o poate primi un om. capul sus si mergi cu curaj mai departe!
22.07.2011 / 00:13
Citeaza
Multumesc de incurajari!
Asta am si facut....mai ales ca au trecut cateva luni de atunci..Dar...mi-am amintit acum, pentru ca in aceasta perioada trebuia sa vina pe lume..
"Se spune ca Dumnezeu nu ia nimic de la copiii Sai decat atunci cand vrea sa le dea ceva mai bun!"
Asta m-a ajutat sa merg mai departe.....
22.07.2011 / 14:12
Citeaza
Off, draga mea, nu pot decat sa iti transmit decat o imbratisare, asa virtuala si sa iti urez sa fii puternica, sa depasesti greul si sa speri, sa lupti
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
09.10.2011 / 22:01
Citeaza
viata merge mai departe,dar niciodata nu va mai fi ca inainte...nu vei mai fi cea care a fost....eu am pierdut o sarcina in urma cu 3ani....de atunci,viata mea nu mai este la fel....
10.10.2011 / 16:27
Citeaza
e greu de conceput ca ar exista durere mai mare,dar eu cred ca undeva va exista o bucurie la fel de mare care sa compenseze durereaeste ca si cand ramai plangand in fata unei usi care s-a inchis si,in durerea ta,nu observi ca alta s-a deschis deja pentru tine
capul sus fetelorsunteti prea puternice
10.10.2011 / 22:56
diaconta a spus:
e greu de conceput ca ar exista durere mai mare,dar eu cred ca undeva va exista o bucurie la fel de mare care sa compenseze durerea este ca si cand ramai plangand in fata unei usi care s-a inchis si,in durerea ta,nu observi ca alta s-a deschis deja pentru tine capul sus fetelor sunteti prea puternice
Dia,pentru mine nu s-a mai deschis nici o usa de atunci.....a fost ultimul tren....nici o bucurie nu poate sterge durerea acelei pierderi....se intampla exact in aceasta luna,in urma cu 3ani....uneori,usile raman inchise pentru totdeauna....
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 10.10.2011 22:59:05
11.10.2011 / 08:56
Citeazaela a spus:
Dia,pentru mine nu s-a mai deschis nici o usa de atunci.....a fost ultimul tren....nici o bucurie nu poate sterge durerea acelei pierderi....se intampla exact in aceasta luna,in urma cu 3ani....uneori,usile raman inchise pentru totdeauna....
Ela,crede-ma ca te inteleg perfect.Stiu prea bine ce inseamna sa nu ai bucuria de a fi mama.Dar am invatat sa vad si sa apreciez ceea ce am ,poate am lucruri pentru care altii ar fi dispusi sa dea totul si nu le pot avea.Gandeste-te ca ai multe pentru care sa fii recunoscatoare.daca n-ar fi lacrimi,n-ar fi nici zambete.Pupici Ela.
12.10.2011 / 10:53
Citeaza
Alinutza, Ela, multa putere va doresc. Fruntea sus si incercati sa mergeti inainte. Eu cand deja nici nu mai speram sa am un bebe, chiar atunci s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata.
Mult succes.
12.10.2011 / 14:41
Citeazaela a spus:
Niciodata sa nu spui niciodata!!cand te astepti mai putin se pot intampla minuni..asa ca lasa usa deschisa ca ele sa vina
13.10.2011 / 09:25
Citeaza
Aziz, si la mine s-a deschis tare greu, si acum daca n-as avea aproape 37 de ani, parca as mai lasa-o deschisa. Dar din pacate timpul a trecut....
13.10.2011 / 11:45
CiteazaCriss a spus:
Aziz, si la mine s-a deschis tare greu, si acum daca n-as avea aproape 37 de ani, parca as mai lasa-o deschisa. Dar din pacate timpul a trecut....
hei dragele mele,eu am nascut-o pe Sabina la 37 de ani si daca ma uit la poze(putine de altfel....am un fix ca nu-s fotogenica),pe an ce trece parca intineresc:))))cumnatei mele i s-a "deschis poarta"la 40 de ani,asa ca .....daca vrei cu adevarat,daca vizualizezi ca asa e,se intampla pana la urma..........credinta si succes va doresc