Cum se prepara aceasta Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa:
Preincalzeste cuptorul la 190 grade C, coacere sus-jos, cu ventilatie.
Tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30 cm.
Intr-un bol, pune faina, sarea, zaharul,...
Cum se prepara acesti Covrigi sarati de casa - Reteta simpla si gustoasa:
Pune drojdia si zaharul intr-un castronel si adauga putina apa calduta. Lasa pana se formeaza maiaua.
Intr-un bol mare, pune faina si sarea intr-o margine, adauga...
Cum se prepara Covridog cu aluat de casa - Reteta simpla si gustoasa:
Intr-un castronel, pune drojdia, o lingurita de zahar si putina apa calduta si lasa pana se activeaza maiaua.
Separat, intr-un bol mare, pune faina si o lingurita de...
Cum se prepara Turta dulce - Reteta delicioasa de casa
Intr-o cratita, caramelizeaza 100 gr zahar tos. Atentie, sa nu se arda! Dupa ce a capatat culoarea chihlimbarului, adauga apa si lasa pe foc pana se topeste bine zaharul ars. Lasa...
Cum se prepara aceasta Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa:
Spala bine fasolea, apoi pune-o in apa rece si las-o la hidratat peste noapte.
A doua zi, scurge fasolea, pune apa curata si o lingurita de bicarbonat si...
Cum se prepara Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica:
Intr-o cratita lata, caramelizeaza zaharul. Atentie sa nu il arzi!
Cand incepe sa capete culoarea chihlimbarului, adauga laptele. Atentie...
Cum se prepara Paine de casa cu coaja crocanta - Reteta cu dospire la rece:
Pune drojdia faramitata intr-un castronel, impreuna cu zaharul si putina apa calduta. Lasa cateva minute pana se activeaza.
Cerne intr-un bol faina si pune...
Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa
Cum se prepara aceasta Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa: Preincalzeste cuptorul la 190 grade C, coacere sus-jos, cu ventilatie. Tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30 cm. Intr-un bol, pune faina, sarea, zaharul,...