Cum se prepara acesti Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos:
Tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt.
Pune drojdia intr-un castronel, adauga o lingurita de zahar si 50 ml apa calduta. Lasa asa pana se activeaza...
Cum se prepara aceste Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune:
Pune drojdia faramitata intr-un castronel, adauga 1 lgta de zahar si 50 ml apa calduta. Lasa pana se activeaza maiaua.
Pune faina in vasul robotului sau intr-un...
Cum am preparat aceste Briose cu afine si fulgi de migdale - Dulci si foarte pufoase:
Topeste untul si lasa-l la temperat.
Intr-un bol, sparge cele 4 oua, adauga un praf de sare si zaharul si mixeaza-le foarte bine pana devin cremoase...
Cum se prepara Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni:
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Intr-un castronel, pune drojdia proaspata faramitata, o lgta zahar si putina apa calduta. Lasa deoparte pana se...
Cum se prepara Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta:
Faramiteaza branza de vaci intr-un bol, adauga iaurtul, ouale, un praf de sare, zaharul. Amesteca bine cu un mixer sau manual pana se omogenizeaza...
Cum se prepara aceasta Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa:
Preincalzeste cuptorul la 190 grade C, coacere sus-jos, cu ventilatie.
Tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30 cm.
Intr-un bol, pune faina, sarea, zaharul,...
Cum se prepara acesti Covrigi sarati de casa - Reteta simpla si gustoasa:
Pune drojdia si zaharul intr-un castronel si adauga putina apa calduta. Lasa pana se formeaza maiaua.
Intr-un bol mare, pune faina si sarea intr-o margine, adauga...
Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos
Cum se prepara acesti Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos: Tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt. Pune drojdia intr-un castronel, adauga o lingurita de zahar si 50 ml apa calduta. Lasa asa pana se activeaza...