eclerash

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.04.2010

RETETE38
PRIETENI7
Retete

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 16 Mai 2010

Curatam si spalam ceapa,tocam doua dintre ele pe care le amestecam cu morcovul dat pe razatoarea mare impreuna cu telina si  calim legumele in ulei.Intre timp,framantam carnea pe care o vom amesteca cu ceapa ramasa si tocata,adaugam oul si orezul si 2-3 linguri ulei si chiar una de apa...

Tocanita picanta

In Curcan la 15 Mai 2010

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata...

Macrou umplut

In Peste la 15 Mai 2010

Curatam pestii si ii lasam la scurs dupa ce ii stropim cu sare. Amestecul il vom face tocand ceapa si usturoiul marunt peste care adaugam legumele si o lingura de ulei impreuna cu condimentele.Vom freca cu ulei si pestii pe care ii vom umple si infasura in staniol trimitandu-i in cuptorul...

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2010

Fierbem cartofii in coaja cu sare,apoi ii taiem pe jumatate urmand sa fie scobiti si umpluti cu urmatoarea compozitie. Amestecam miezul fiert al cartofilor cu cascavalul ras,cu usturoiul pisat,ceapa tocata marunt,oul ,sare si piper.Intr-o tava tapetata cu staniol si unsa cu ulei de...

Peste cu cartofi ”rozmarinati”

In Pangasius la 24 Apr 2010

Punem uleiul intr-o tava de yena in care adaugam pestele peste care vom pune usturoiul ce a fost frecat cu patrunjel si ulei si il bagam la cuptor pt 15-20 minute. Garnitura se face foarte simplu.Taiem cartofii in 4/6 si ii punem intr-o tava in care am pus in prealabil hartie de...

Clatite cu aluat de mere

In Dulciuri la 23 Apr 2010

Batem ouale si adaugam zaharul,urmand sa aducem in vas si laptele si faina pe care o vom adauga in mai multe etape pentru a nu se forma cocoloase. Merele le vom da pe razatoarea mare si le vom pune in compozitie,la final adaugam scortisoara si esenta.Vom unge tigaia cu ulei si vom praji...

Salata prajita

In Salate la 21 Apr 2010

Punem pieptul taiat fasii la calit,adaugam ciupercile,apoi si ardei si le tinem pe foc pana sunt gata urmand ca la final sa le stingem cu 2-3 linguri de sos soia.Intre timp taiem salata apoi amestecam cu ingredientele prajite si adaugam sare si piper.O putem servi cu crutoane.

Salata ”vitaminoasa”

In Salate la 20 Apr 2010

Ingredientele se vor taia cuburi/julien/felii(dupa preferinta)peste care se adauga ulei,sare si piper. S-aveti pofta!

Afisate 31 - 38 din 38 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]