publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
Ce zici de o portie de papanasi cu smintina si dulceata aleasa azi? Pentru aceasta trebuie sa-ti iei salata din piata, caci doua zile vei fi apoi la regim!
Bucataras.ro
[email protected]
Pateu de peste
Cele 5 kg de peste se taie de-a lungul si apoi in felii late de 2 degete. Se pune intr-o oala inpreuna cu apa, otetul, foile de dafin, sare si zahar. Se lasa la fiert pana se sfarma oasele. Dupa ce s-a fiert se scot bucatile de peste si se pun la racit. In zeama care a ramas se pune ceapa...
Zacusca de fasole uscata
Se alege fasolea si se pune la fiert. Se coc gogosarii si se curata. Se pune uleiul intr-o cratita mai mare si se adauga ceapa data prin masina de tocat. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarii dati prin masina. Dupa ce s-au calit si gogosarii impreuna cu ceapa se adauga fasolea data...
Zacusca de vinete
Se coc vinetele si gogosarii si se curata. Vinetele se lasa la scurs apoi se toaca. Gogosarii se curata si ei si se dau prin masina de tocat, apoi si vinetele. Ceapa se curata si se da si ea prin masina de tocat. Se pune uleiul in cratita, se pune ceapa la calit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se...
Ketchup
Rosiile se spala si se curata. Se dau prin masina de rosii. Se amesteca cu celelalte ingrediente. Toata compozitia se pune la fiert. Se fierbe cateva minute (circa 5 minute). Se pune in sticle si se fierbe apoi in baie de aburi 30 de minute (din momentul fieberii).