
publicat la 14.04.2019
publicat la 13.09.2015
publicat la 30.08.2015
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Mazăre în sos alb
Într-o tigaie punem puţin ulei să se încingă, după care călim usturoiul tăiat fin. Batem cu un tel laptele acru, punem peste el făina şi amestecăm bine ca să nu se formeze cocoloaşe. Adăugăm această compoziţie peste usturoi în tigaie şi lăsăm să...
Mazăre cu ou şi cârnaţi
Punem ulei într-o tigaie să se încălzească, după care tăiem ceapa cubuleţe mici şi o călim. Separat amestecăm făina cu pasta de tomate şi apa şi le turnăm peste ceapă. Dacă este necesar mai punem puţină apă şi lăsăm până aproape fierbe, apoi adăugăm...