Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Ton pe pat de legume

Data:31.01.2013

Ceapa tăiată solzişori se aşează pe fundul unei tăvi, unsă cu ulei. Morcovul tăiat... articol complet

Pui întreg la slow cooker

Data:30.01.2013

Usturoiul se curăţă, se pisează. Se adaugă condimentele şi se amestecă. Cu acest amestec... articol complet

Iepure cu lămâie şi portocală

Data:29.01.2013

Pe fundul unui vas termorezistent se pune un strat de legume: ceapa tăiată solzişori, morcov... articol complet

Prăjitura Rigo

Data:28.01.2013

Blatul se taie în două. Peste primul blat se pune jumătate din cremă. Se întinde uniform.... articol complet

Paste cu roşii şi măsline

Data:25.01.2013

Ceapa se taie mărunt. Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se pune ceapa. Se... articol complet

Chefal la grătar

Data:24.01.2013

Pe;tele se curăţă de solzi şi de intestine. Se porţionează în rondele. Se prepară un sos... articol complet

Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă

Data:23.01.2013

Grăsimea de raţă se taie cubuleţe, se pune în tavă şi se bagă la cuptor pentru 10 minute... articol complet

Salata de sfeclă cu portocală

Data:22.01.2013

Sfecla se pune la fiert în apă cu sare pentru 50 de minute. După ce s-a fiert se lasă să se... articol complet

Spirale cu şuncă şi caşcaval

Data:21.01.2013

Aluatul foietaj se desface şi se unge pe jumătate cu muştar Dijon. Se aranjează, apoi feliile... articol complet

Cartofi în coajă la cuptor

Data:18.01.2013

Cartofii se spală foarte bine cu ajutorul unei perii. Se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb... articol complet

Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker

Data:17.01.2013

Rondelele de somn se pun într-un vas drz coocker cu foarte puţin ulei. Se adaugă roşiile... articol complet

Pulpă de urs în vin alb la slow cooker

Data:16.01.2013

Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei.      Pe fundul vasului ceramic de... articol complet

Prăjitură cu mere şi brânză dulce

Data:15.01.2013

În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele pentru aluat: mai întâi laptele... articol complet

Ciorbă de gâscă

Data:14.01.2013

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează, apoi se lasă să fiarbă la... articol complet

Orez cu legume şi grăsime de raţă

Data:11.01.2013

Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în... articol complet

Somon cu sos de soia şi muştar la cuptor

Data:10.01.2013

Ceapa se taie rondele subţiri. Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă.... articol complet

Coq au vin la slow cooker

Data:09.01.2013

Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot... articol complet

Borş de curcan

Data:08.01.2013

Bucăţile de curcan se spală foarte bine cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare,... articol complet

Tort Smetanik

Data:07.01.2013

Foile se ung cu crema de smântână. Crema se distribuie în cantitate egală pe fiecare foaie... articol complet

Friptură de porc la cuptor

Data:23.12.2012

Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]