Retete prezentate pe intelesul tuturor
Ton pe pat de legume
Data:31.01.2013Ceapa tăiată solzişori se aşează pe fundul unei tăvi, unsă cu ulei. Morcovul tăiat... articol complet
Pui întreg la slow cooker
Data:30.01.2013Usturoiul se curăţă, se pisează. Se adaugă condimentele şi se amestecă. Cu acest amestec... articol complet
Iepure cu lămâie şi portocală
Data:29.01.2013Pe fundul unui vas termorezistent se pune un strat de legume: ceapa tăiată solzişori, morcov... articol complet
Prăjitura Rigo
Data:28.01.2013Blatul se taie în două. Peste primul blat se pune jumătate din cremă. Se întinde uniform.... articol complet
Paste cu roşii şi măsline
Data:25.01.2013Ceapa se taie mărunt. Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se pune ceapa. Se... articol complet
Chefal la grătar
Data:24.01.2013Pe;tele se curăţă de solzi şi de intestine. Se porţionează în rondele. Se prepară un sos... articol complet
Cartofi cu păstârnac în grăsime de raţă
Data:23.01.2013Grăsimea de raţă se taie cubuleţe, se pune în tavă şi se bagă la cuptor pentru 10 minute... articol complet
Salata de sfeclă cu portocală
Data:22.01.2013Sfecla se pune la fiert în apă cu sare pentru 50 de minute. După ce s-a fiert se lasă să se... articol complet
Spirale cu şuncă şi caşcaval
Data:21.01.2013Aluatul foietaj se desface şi se unge pe jumătate cu muştar Dijon. Se aranjează, apoi feliile... articol complet
Cartofi în coajă la cuptor
Data:18.01.2013Cartofii se spală foarte bine cu ajutorul unei perii. Se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb... articol complet
Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker
Data:17.01.2013Rondelele de somn se pun într-un vas drz coocker cu foarte puţin ulei. Se adaugă roşiile... articol complet
Pulpă de urs în vin alb la slow cooker
Data:16.01.2013Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei. Pe fundul vasului ceramic de... articol complet
Prăjitură cu mere şi brânză dulce
Data:15.01.2013În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele pentru aluat: mai întâi laptele... articol complet
Ciorbă de gâscă
Data:14.01.2013Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează, apoi se lasă să fiarbă la... articol complet
Orez cu legume şi grăsime de raţă
Data:11.01.2013Într-o cratiţă se topeşte grăsimea de raţă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în... articol complet
Somon cu sos de soia şi muştar la cuptor
Data:10.01.2013Ceapa se taie rondele subţiri. Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă.... articol complet
Coq au vin la slow cooker
Data:09.01.2013Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot... articol complet
Borş de curcan
Data:08.01.2013Bucăţile de curcan se spală foarte bine cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare,... articol complet
Tort Smetanik
Data:07.01.2013Foile se ung cu crema de smântână. Crema se distribuie în cantitate egală pe fiecare foaie... articol complet
Friptură de porc la cuptor
Data:23.12.2012Carnea de porc se taie bucăţi potrivit de groase. Se condimentează cu sare, piper, cimbru şi... articol complet