Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Plăcintă cu dovleac

Data:26.11.2012

Se frământă un aluat din făină, apă, sare, borş şi 2 linguri de ulei. Se lasă aluatul... articol complet

Salata de ton cu fasole boabe roşie

Data:23.11.2012

Roşiile se taie cuburi mai mari şi se pun într-un castron. Ceapa se taie solzişori şi se... articol complet

Pomana porcului cu cârnaţi de casă

Data:22.11.2012

Carnea se taie cubuleţe. Cârnaţii se taie rondele de dimensiune aproximativ egală cu... articol complet

Hamsii prăjite pe scobitoare

Data:21.11.2012

Hamsiile se spală bine cu jet de apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20... articol complet

Tort mousse tricolor

Data:20.11.2012

Pentru stratul albastru se colorează mousse-ul cu ciocolată albă cu sirop de curaçao şi... articol complet

Cozonac de post cu nucă şi stafide

Data:19.11.2012

În cuva maşinii de făcut pâine, se pune laptele, apoi zahărul, coaja de lămâie şi uleiul.... articol complet

Curcan cu cârnaţi la slow cooker

Data:16.11.2012

Se curăţă cartofii, ceapa şi usturoiul. Se taie cârnaţii bucăţi mici şi de asemenea... articol complet

Cartofi cu ceapă la cuptor

Data:15.11.2012

Cartofii curăţaţi de coajă şi bine spălaţi, se usucă cu ajutorul unor prosoape de... articol complet

Chefal la cuptor cu lămâie şi pătrunjel

Data:14.11.2012

Se eviscerează un chefal. Se taie rondele. Se storc cele două lămâi. O parte din sucul de... articol complet

Prăjitura cu cremă de ciocolată şi nuci

Data:13.11.2012

Blatul se taie în 3 pe orizontală. Se însiropează primul blat, apoi se adaugă o treime din... articol complet

Smoothie de ananas cu grepfrut şi zmeură

Data:12.11.2012

Se stoarce o lămâie. Se stoarce un grepfrut roşu. Se taie un ananas. Din el se va folosi un... articol complet

Gnocchi cu piept de pui la cuptor

Data:09.11.2012

Pieptul de pui se taie bucăţi mici. Se prăjesc până scade lichidul pe care îl lasă. Se... articol complet

Macarons cu cremă de ciocolată

Data:08.11.2012

Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi se bate în continuare cu mixerul până se... articol complet

Batoane de ciocolată cu caramel şi alune

Data:07.11.2012

O tavă de cozonac cu dimensiunile de 9x26 cm, se căptuşeşte cu folie de aluminiu. Se toarnă... articol complet

Smoothie de mango, portocale şi spanac

Data:06.11.2012

Se storc portocalele. Se vor folosi atât zeama de portocale, cât şi pulpa. Se decojeşte mango... articol complet

Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere

Data:05.11.2012

Sardinele se eviscerează. Măslinele se taie feliuţe mici. O lămâie se curăţă de coajă... articol complet

Curcan cu ierburi la cuptor

Data:02.11.2012

Usturoiul se pisează cu sare şi piper. Se freacă cu ulei şi apoi se diluează cu vinul. Se... articol complet

Somn cu roşii la cuptor

Data:01.11.2012

Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine în apă rece, apoi se presară cu sare... articol complet

Brioşe Spidernet

Data:31.10.2012

Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză. Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu,... articol complet

Iepure cu măsline şi ciuperci

Data:30.10.2012

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se pune un strat de ceapă tăiată solzişori, morcov... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]