Retete prezentate pe intelesul tuturor
Somon în sos de iaurt
Data:29.10.2012Iaurtul se amestecă cu busuiocul, rozmarinul, sarea şi piperul. Bucăţile de somon se trec... articol complet
Limonadă cu suc de mere verzi
Data:27.10.2012Se amestecă într-un recipient în proporţii egale suc de mere verzi cu limonadă. Se adaugă... articol complet
Penne cu măsline şi capere
Data:26.10.2012Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Măslinele se taie... articol complet
Pizza hot dog
Data:25.10.2012Faţă de aluatul de bază pentru pizza, se pot adăuga nişte seminţe de chimen. Din aluatul... articol complet
Tăiţei de casă cu nucă
Data:24.10.2012Se fac tăiţei din 4 ouă, făină, la care se adaugă coaja rasă de lămâie. Se pun la fiert... articol complet
Dulceaţă de gutui cu nuci
Data:23.10.2012Gutuile se spală, se curăţă de seminţe, apoi se taie cubuleţe. Se stropesc cu sucul de... articol complet
Ton la grătar
Data:22.10.2012Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele.... articol complet
Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare
Data:19.10.2012Într-un pahar mare se amestecă suc de mere verzi, limonadă şi suc de merişoare. Se adaugă... articol complet
Tagliatelle cu sos carbonara
Data:18.10.2012Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Şunca se taie fâşii subţiri... articol complet
Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon
Data:17.10.2012Kaizerul se taie fâşii subţiri şi se pune la fiert în 3-4 litri de apă. Când kaizerul este... articol complet
Sardine cu sos de ardei copţi
Data:16.10.2012Sardinele curăţate de intestine şi solzi, se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt.... articol complet
Brioşe "Catifea Roşie"
Data:15.10.2012Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se... articol complet
Frigărui din muşchi de porc şi legume
Data:10.10.2012Muşchiul de porc se taie în bucăţi potrivit de mari. Slănina se taie şi ea cubuleţe.... articol complet
Omletă cu ardei şi ciuperci
Data:09.10.2012Ardeiul se taie fâşii, ceapa se taie solzişori. Se căleşte ceapa într-o lingură sau 2 de... articol complet
Goujon de ştiucă
Data:08.10.2012Ştiuca se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală foarte bine cu apă rece şi se... articol complet
Prepeliţe la cuptor cu cimbru
Data:05.10.2012Prepeliţele se despică pe jumătate, pe piept. Se aşează într-un vas termorezistent. Se... articol complet
Smoothie de portocale cu fructe de pădure
Data:04.10.2012Portocalele curăţate, fructele de pădure, sucul de lămâie şi gheaţa se pun în blender şi... articol complet
Ouă cu roşii şi brânză la cuptor
Data:03.10.2012Roşiile se taie rondele şi se aşează într-un singur strat pe fundul unui vas termorezistent... articol complet
Baby macrou în sos de muştar
Data:02.10.2012Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează macroul eviscerat şi spălat foarte bine cu... articol complet
Roşii murate
Data:01.10.2012Roşiile se spală cu apă rece. Pe fundul borcanului se aşează 2-3 frunze de ţelină şi 4-5... articol complet