Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Somon în sos de iaurt

Data:29.10.2012

Iaurtul se amestecă cu busuiocul, rozmarinul, sarea şi piperul. Bucăţile de somon se trec... articol complet

Limonadă cu suc de mere verzi

Data:27.10.2012

Se amestecă într-un recipient în proporţii egale suc de mere verzi cu limonadă. Se adaugă... articol complet

Penne cu măsline şi capere

Data:26.10.2012

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Măslinele se taie... articol complet

Pizza hot dog

Data:25.10.2012

Faţă de aluatul de bază pentru pizza, se pot adăuga nişte seminţe de chimen. Din aluatul... articol complet

Tăiţei de casă cu nucă

Data:24.10.2012

Se fac tăiţei din 4 ouă, făină, la care se adaugă coaja rasă de lămâie. Se pun la fiert... articol complet

Dulceaţă de gutui cu nuci

Data:23.10.2012

Gutuile se spală, se curăţă de seminţe, apoi se taie cubuleţe. Se stropesc cu sucul de... articol complet

Ton la grătar

Data:22.10.2012

Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele.... articol complet

Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare

Data:19.10.2012

Într-un pahar mare se amestecă suc de mere verzi, limonadă şi suc de merişoare. Se adaugă... articol complet

Tagliatelle cu sos carbonara

Data:18.10.2012

Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Şunca se taie fâşii subţiri... articol complet

Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon

Data:17.10.2012

Kaizerul se taie fâşii subţiri şi se pune la fiert în 3-4 litri de apă. Când kaizerul este... articol complet

Sardine cu sos de ardei copţi

Data:16.10.2012

Sardinele curăţate de intestine şi solzi, se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt.... articol complet

Brioşe "Catifea Roşie"

Data:15.10.2012

Se amestecă separat făina cu praful se copt, sarea şi cacaua. Untul se freacă cu zahărul. Se... articol complet

Frigărui din muşchi de porc şi legume

Data:10.10.2012

Muşchiul de porc se taie în bucăţi potrivit de mari. Slănina se taie şi ea cubuleţe.... articol complet

Omletă cu ardei şi ciuperci

Data:09.10.2012

Ardeiul se taie fâşii, ceapa se taie solzişori. Se căleşte ceapa într-o lingură sau 2 de... articol complet

Goujon de ştiucă

Data:08.10.2012

Ştiuca se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală foarte bine cu apă rece şi se... articol complet

Prepeliţe la cuptor cu cimbru

Data:05.10.2012

Prepeliţele se despică pe jumătate, pe piept. Se aşează într-un vas termorezistent. Se... articol complet

Smoothie de portocale cu fructe de pădure

Data:04.10.2012

Portocalele curăţate, fructele de pădure, sucul de lămâie şi gheaţa se pun în blender şi... articol complet

Ouă cu roşii şi brânză la cuptor

Data:03.10.2012

Roşiile se taie rondele şi se aşează într-un singur strat pe fundul unui vas termorezistent... articol complet

Baby macrou în sos de muştar

Data:02.10.2012

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează macroul eviscerat şi spălat foarte bine cu... articol complet

Roşii murate

Data:01.10.2012

Roşiile se spală cu apă rece. Pe fundul borcanului se aşează 2-3 frunze de ţelină şi 4-5... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]