Retete prezentate pe intelesul tuturor
Jumări de porc în untură
Data:22.12.2012Se taie grăsimea cubuleţe. Se pune sare, se prăjesc până se rumenesc. Se pun în borcan... articol complet
Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie
Data:21.12.2012Carnea se dă prin maşina de tocat, alternând cele trei tipuri. Peste carnea tocată se adaugă... articol complet
Porc cu sos de smântână şi muştar
Data:20.12.2012Carnea de porc se taie cubuleţe mici. Se pun bucăţile de porc în oala de fiert la presiune,... articol complet
Caltaboşi
Data:19.12.2012Se pregăteşte compoziţia la fel ca cea pentru sarmale: carnea se toacă, apoi se amestecă cu... articol complet
Hamsii pane
Data:18.12.2012Hamsiile se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare... articol complet
Lebăr de casă
Data:17.12.2012Organele de porc se spală foarte bine cu apă rece. Toate se pun într-o oală, împreună cu... articol complet
Macrou cu mălai la cuptor
Data:14.12.2012Macrou se curăţă de intestine şi se taie pe jumătate în fileuri. Se presară cu sare şi se... articol complet
Păstrăv fript
Data:13.12.2012Peştii curăţaţi de intestine şi foarte bine spălaţi cu apă rece, se presară cu sare şi... articol complet
Salată de icre de crap cu ceapă
Data:12.12.2012Icrele se mixează la început cu foarte puţin ulei, până când acestea se leagă. Apoi se... articol complet
Carne de porc la grătar
Data:11.12.2012Bucăţile de porc se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Pe grătarul uns cu ulei se pun... articol complet
Paste farfalle cu ton
Data:10.12.2012Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă cu sare. Ceapa se curăţă şi... articol complet
Pizza cu cârnaţi de casă
Data:07.12.2012O parte din aluatul pregătit se întinde uniform într-o tavă unsaă cu ulei. Se pune pe toată... articol complet
Ciorbă de peşte cu smântână
Data:06.12.2012Se folosesc capetele şi cozile de la mai multe tipuri de peşte. Aici am folosit extremităţile... articol complet
Friptură de porc în bulion la presiune
Data:05.12.2012Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se... articol complet
Ton cu vin şi cimbru la grătar
Data:04.12.2012Se eviscerează un ton. Se taie rondele. Rondelele de peşte se presară cu sare şi se... articol complet
Rasol de cartofi
Data:03.12.2012Cartofii se fierb în coajă în apă cu sare. După ce au fiert, se lasă să se răcorească... articol complet
Crap prăjit în mălai
Data:30.11.2012Crapul se curăţă de solzi şi intestine. Se spală foarte bine prin interior cu apă rece. Se... articol complet
Tocăniţă de porc
Data:29.11.2012Carnea de porc se taie cubuleţe. Se călesc bucăţile de carne în puţin ulei. Se taie ceapa... articol complet
Păstrăv în folie la cuptor
Data:28.11.2012Păstrăvii se curăţă de întestine, se spală cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se... articol complet
Sarmale de porc în frunză de viţă şi varză
Data:27.11.2012Carnea de porc tocată se amestecă într-un castron cu orezul spălat, ouăle, cele 2 linguri de... articol complet