Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Jumări de porc în untură

Data:22.12.2012

Se taie grăsimea cubuleţe. Se pune sare, se prăjesc până se rumenesc. Se pun în borcan... articol complet

Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie

Data:21.12.2012

Carnea se dă prin maşina de tocat, alternând cele trei tipuri. Peste carnea tocată se adaugă... articol complet

Porc cu sos de smântână şi muştar

Data:20.12.2012

Carnea de porc se taie cubuleţe mici. Se pun bucăţile de porc în oala de fiert la presiune,... articol complet

Caltaboşi

Data:19.12.2012

Se pregăteşte compoziţia la fel ca cea pentru sarmale: carnea se toacă, apoi se amestecă cu... articol complet

Hamsii pane

Data:18.12.2012

Hamsiile se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare... articol complet

Lebăr de casă

Data:17.12.2012

Organele de porc se spală foarte bine cu apă rece. Toate se pun într-o oală, împreună cu... articol complet

Macrou cu mălai la cuptor

Data:14.12.2012

Macrou se curăţă de intestine şi se taie pe jumătate în fileuri. Se presară cu sare şi se... articol complet

Păstrăv fript

Data:13.12.2012

Peştii curăţaţi de intestine şi foarte bine spălaţi cu apă rece, se presară cu sare şi... articol complet

Salată de icre de crap cu ceapă

Data:12.12.2012

Icrele se mixează la început cu foarte puţin ulei, până când acestea se leagă. Apoi se... articol complet

Carne de porc la grătar

Data:11.12.2012

Bucăţile de porc se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Pe grătarul uns cu ulei se pun... articol complet

Paste farfalle cu ton

Data:10.12.2012

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă cu sare. Ceapa se curăţă şi... articol complet

Pizza cu cârnaţi de casă

Data:07.12.2012

O parte din aluatul pregătit se întinde uniform într-o tavă unsaă cu ulei. Se pune pe toată... articol complet

Ciorbă de peşte cu smântână

Data:06.12.2012

Se folosesc capetele şi cozile de la mai multe tipuri de peşte. Aici am folosit extremităţile... articol complet

Friptură de porc în bulion la presiune

Data:05.12.2012

Carnea de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte puţin în ulei atât cât carnea să se... articol complet

Ton cu vin şi cimbru la grătar

Data:04.12.2012

Se eviscerează un ton. Se taie rondele.   Rondelele de peşte se presară cu sare şi se... articol complet

Rasol de cartofi

Data:03.12.2012

Cartofii se fierb în coajă în apă cu sare. După ce au fiert, se lasă să se răcorească... articol complet

Crap prăjit în mălai

Data:30.11.2012

Crapul se curăţă de solzi şi intestine. Se spală foarte bine prin interior cu apă rece. Se... articol complet

Tocăniţă de porc

Data:29.11.2012

Carnea de porc se taie cubuleţe. Se călesc bucăţile de carne în puţin ulei. Se taie ceapa... articol complet

Păstrăv în folie la cuptor

Data:28.11.2012

Păstrăvii se curăţă de întestine, se spală cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se... articol complet

Sarmale de porc în frunză de viţă şi varză

Data:27.11.2012

Carnea de porc tocată se amestecă într-un castron cu orezul spălat, ouăle, cele 2 linguri de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]