publicat la 07.02.2017
publicat la 29.08.2014
publicat la 29.08.2014
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Macaroane cu branza
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, curatam usturoiul, taiem sunca cubulete foarte foarte mici si zdrobim branza cu fruculita. Dupa ce s-au fiert pastele le strecuram, iar intr-o oala punem la incins uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit si sunca. Le lasam 2-3...
Lasagna Vegetala
1. Intr-o oala se pune la incins uleiul, dupa care se adauga ceapa, o lingura pasta de ardei, un morcov ras, dovlecelul taiat in felii subtiri si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca continuu timp de aproximativ 5 minute pana se fragezesc legumele. La final se aduga...
Budinca de spanac cu paste la cuptor
1.Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data fiert, se scurge de apa si se piseaza cu blenderul. Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu faina apoi adaugam spanacul tocat si 1/2 din cana cu lapte. Invartim bine pana se incorporeaza laptele. La final adaugam sare...
Spaghete (reteta proprie)
Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) in ulei cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se lasa la fiert...
Lasagna
Sosul din carne: Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se...
Ravioli Quattro Formaggi
Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim. Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam...