Razvan Constantinescu

1

Bucataras
incepator

Comuna Mosoaia

Bucataras din 20.12.2014

RETETE61
PRIETENI72
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

In Porc la 6 Ian 2021

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se marunteste la robotul de bucatarie. Ceapa se curata de foi, se spala si se marunteste la robotul de...

Piftii (racituri) cu carne de pui

In Pui la 28 Dec 2019

Carnea se curata, se spala si se pune in oala sub presiune cu apa si sarea. Se curata morcovul si cepele, se spala si se pun peste carne. Se pune oala la foc mic pentru circa o ora. Se lasa oala sa se depresurizeze 20-30 de minute, apoi se poate deschide. Ceapa se arunca, iar morcovul...

Pulpe de pui cu cartofi noi in sos de rosii la cuptor

In Pui la 21 Iun 2019

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pulpele si cartofii se curata si se spala. Se pun intr-un castron mare si se presara cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga putin oregano uscat, putin busuioc uscat si o lingurita de boia de ardei dulce si se amesteca. Pulpele si cartofii se...

Varza acra cu urechi de porc la cuptor

In Porc la 24 Apr 2019

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnea se spala si se taie bucati mari. Varza se spala si se toaca, pastrand 3-4 frunze mari. Intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din varza tocata. Se adauga carnea, jumatate din sucul de rosii, putin piper, boiaua de ardei dulce si foile...

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

In Mancaruri cu carne la 7 Noi 2018

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea. Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper...

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

In Porc la 9 Oct 2018

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt. Se pun toate aceste legume intr-un vas termorezistent si se presara...

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor

In Porc la 18 Feb 2018

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cartofii se curata de coaja si se spala. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie rondele. Intr-o tava se pun cartofii si ardeiul si se presara peste ei putina sare, boiaua de ardei dulce si putin maghiran uscat. Ciolanul...

Chiftele din carne de porc

In Porc la 10 Ian 2018

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Se pun ceapa, usturoiul si painea in robotul de bucatarie si se maruntesc. Intr-un castron se pune carnea tocata de porc....

Carne de porc prajita la tuci

In Porc la 6 Ian 2015

Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Cereale cu lapte sau lapte cu cereale? Vei fi zguduit de această dilemă pe toată durata zilei. Azi chiar poţi fi acuzat pe bună dreptate că o cam zgudui…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]