Zerul

Postat de Sidy in Bauturi pe 20 Oct 2015 | 4269 vizualizari

Comentarii (8)

20.10.2015, 12:35

20.10.2015, 13:00

20.10.2015, 13:17

20.10.2015, 14:01

20.10.2015, 17:52

Bine de stiut !!!

20.10.2015, 18:01

20.10.2015, 23:43

Fac branza proaspata de vaca in casa asa ca am din plin zer! Fac multa "dresala" (saptamanal), http://www.bucataras.ro/retete/dresala-de-cartofi-70248.html , fierb pastele in zer, framant diverse aluaturi sau il bem (mai greu, dar bem)!

21.10.2015, 07:48

BRAVO ela2015 ! Poate nu ai stiut ce beneficii are zerul....Foloseste-l in continuare.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]