Chardonnay:
Arome putenice de fructe, onctuozitate speciala, finalul intens si persistent este dominat de notele de citrice.
Gastronomie: Un vin alb sec foarte bun care insoteste foarte bine preparatele din fructe de mare, peste, carne alba, pui la cuptor. Pentru a simti aroma acestui vin trebuie servit la 8-10 grade.
Feteasca regala:
Inregistreaza succes ca vin tinar, fiind mai putin predispus la invechire.
Gastronomie: se potriveste cu file de peste alb, piept de curcan
Sauvignon blanc:
Gustul este fructuos, cu multa prospetime, Invaluit Intr-o aroma-buchet care Il face placut si tentant.
Gastronomie: peste alb, fructe de mare.
Pinot Gris
Vin suplu, dar plin de gust, cu aroma de mere varatice.
Gastronomie: stridii, scoici, prosciutto, pui la jar, tortellini cu brinza-ricotta-spanac
Riesling
Vin de o mare limpezime si curatenie sufleteasca
Gastronomie: ciolan cu varza, friptura de porc, vitel, paste cu sos alb, rasol de vaca, ostropel de pui.
Feteasca regala:
Bine echilibrat, corpolent
Gastronomie: peste de apa dulce autohton (caras, crap), bucataria asiatica, piept de curcan.