Vasele Zepter: Cum se realizează efectiv fierberea fără adaos de apă şi frigerea fără adaos de grăsimi?

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie pe 8 Noi 2012 | 14018 vizualizari

Comentarii (4)

Ina

Ina
08.11.2012, 21:55

Informatii utile pentru orice vase in care gatim fara grasime

08.11.2012, 22:18

saptamana viitoare ne pregatim de concurs Zepteeeer!

09.11.2012, 17:27

Ups, concurs sunt pe faza

30.11.2012, 20:27

imi plac foarte mult aceste vase sunt foarte bune din cate am auzit ,stiu ca sunt si foarte scumpe si gospodinele si le iau in rate avand in vedere pretul lor

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia