Traditie la cules de vie

Postat de Ina in Cu de toate pe 31 Aug 2013, 17:42

Articol pe placul a 24 bucatarasi
comenteaza

In familia sotului exista traditia ca la culesul viei sa se faca si un gratar. In ziua culesului, toata lumea trebuie sa  manance pastrama ( si eventual mici, dar azi n-am avut :P ) si sa bea must proaspat.  Asa incat, de vreo 11 ani, respect si eu aceasta traditie si ma ocup de prepararea gratarului :)) 

Azi ne-am adunat fortele ( de parca am fi tras din greu :))  ) si-am purces la treaba: Costel a cules strugurii, mama-soacra i-a dezbrobonat, i-a zdrobit si-a scurs mustul, iar eu am pregatit pastrama si carnati :D 

Sa ne fie de bine, ca pofta am avut destula :))) 

P.S. Daca tot am pus gratarul in functiune, am copt si cateva vinete si ardei capia , pentru iarna, ca era pacat de flacara aia frumoasa :X 

Comentarii (16)

03.09.2013, 16:44

Buna si faina traditia in familia ta!

05.09.2013, 08:53

buna si delicioasa treaba acolo

05.09.2013, 09:06

Wowwww! Minunat Inisor...frumoasa traditia ...ador mustul proaspat stors...pe cel fermentat nu-l pot bea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia