Sfaturi practice in bucatarie

Postat de gurita_ta2005 in Tipsuri pe 24 Ian 2012 | 4955 vizualizari

Comentarii (3)

Ina

Ina
24.01.2012, 20:32

faza cu sarea in ulei mie mi se pare ca e exact pe dos Uleiul sa nu contina sare ...

24.01.2012, 20:37

Am retinut sfatul cu zaharul la legumele verzi

25.01.2012, 14:38

Uleiul din tigaie nu "sare" daca nu contine apa. Pentru a nu mai improsca vom presara putina sare care va "lega" apa.

"Daca torni intr-o sticla sau un borcan lichide fierbinti pune sub ele doua linguri sau lame de cutit. Astfel nu se crapa sticla din cauza temperaturii ridicate."

NU MAI ESTE ADEVARAT! IN ZILELE NOASTRE STICLELE SI BORCANELE SUNT CALITE DIN FABRICATIE SI NU MAI TREBUIE LUATE ASEMENEA PRECAUTII CA PE VREMEA BUNICII!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]