Pentru pasionatii de gastronomie

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras pe 15 Oct 2010, 21:51

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati.

 

Preturile cursurilor pornesc de la 150 lei de persoana si merg pana la 290 lei, in functie de notiunile prezentate, preparatele gatite si dificultatea meniului realizat. De exemplu, un " morning cooking " tematic cu sushi , de 90 min , ce are incluse degustarea, racoritoarele , cafeaua si brosura cu retetele prezentate costa 160 lei, in timp ce un curs de weekend de 3 ore, unde clientii invata sa pregateasca diferite meniuri sofisticatw, precum supa de sparanghel cu scoici si lavanda , antricot de vita, cartofi macaire cu trufe , hribi si mojo verde si mousse de ciocolata alba cu masline negre, incluzand de asemenea , degustarea, racoritoarele, cafeaua, vinul si brosura, ajunge la 290 lei. Fiecare cursant care aduce cu el un al doilea beneficiaza de o reducere. De asemenea, exista posibilitatea incheierii inor abonamente, cu discount fata de pretul initial.

 

Bucatarul- profesor este chef-ul Daniel Wendorf; acesta nu are o misiune tocmai usoara, deoarece multi dintre clienti, desi amatori in arta gatitului, au notiuni de gastronomie, bloguri culinare, au calatorit si au participat la cursuri asemanatoare in strainatate, astfel ca Daniel trebuie sa ii surprinda mereu cu lucruri noi, sa le dezvaluie " secrete" , sa le propuna retete inedite.

Comentarii (1)

02.11.2010, 13:52

unde au loc cursurile???

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs