Pentru pasionatii de gastronomie

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras pe 15 Oct 2010, 21:51

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati.

 

Preturile cursurilor pornesc de la 150 lei de persoana si merg pana la 290 lei, in functie de notiunile prezentate, preparatele gatite si dificultatea meniului realizat. De exemplu, un " morning cooking " tematic cu sushi , de 90 min , ce are incluse degustarea, racoritoarele , cafeaua si brosura cu retetele prezentate costa 160 lei, in timp ce un curs de weekend de 3 ore, unde clientii invata sa pregateasca diferite meniuri sofisticatw, precum supa de sparanghel cu scoici si lavanda , antricot de vita, cartofi macaire cu trufe , hribi si mojo verde si mousse de ciocolata alba cu masline negre, incluzand de asemenea , degustarea, racoritoarele, cafeaua, vinul si brosura, ajunge la 290 lei. Fiecare cursant care aduce cu el un al doilea beneficiaza de o reducere. De asemenea, exista posibilitatea incheierii inor abonamente, cu discount fata de pretul initial.

 

Bucatarul- profesor este chef-ul Daniel Wendorf; acesta nu are o misiune tocmai usoara, deoarece multi dintre clienti, desi amatori in arta gatitului, au notiuni de gastronomie, bloguri culinare, au calatorit si au participat la cursuri asemanatoare in strainatate, astfel ca Daniel trebuie sa ii surprinda mereu cu lucruri noi, sa le dezvaluie " secrete" , sa le propuna retete inedite.

Comentarii (1)

02.11.2010, 13:52

unde au loc cursurile???

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia