Păstorel Teodoreanu - cronicar culinar

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 27 Noi 2011 | 9784 vizualizari

Comentarii (10)

27.11.2011, 18:50

Lau

Lau
28.11.2011, 08:12

28.11.2011, 08:27

super ,auzi mai tu fusei vizitata de cei de la PRO TV,sa vaza ei cum faci un cozonac cu 100 de oua si un kg de faina tot dupe reteta distinsului Pastorel?

28.11.2011, 19:56

Bravo, felicitari pentru articol! Am sa fac odata, cu tot dichisu, reteta asta a lui Pastorel.....

Teo

Teo
28.11.2011, 21:50

Multumesc,demult as fi vrut sa citesc asa ceva!

29.11.2011, 08:39

Deja simt aburul sarmalelor lui Pastorel

29.11.2011, 13:26

29.11.2011, 18:32

Retetele lui Pastorel Teodoreanu sunt sarmante si bucatele gatite trebuie insotite de un pahar de vin obligatoriu. Povestea tesuta in jurul retetei este cu atat mai frumoasa cu cat bucatele sunt mai alese. Va multumesc tuturor si va urez sarbatori fericite.
Pentru Aziz, nu draga mea. Nu am fost eu la PRO TV, desi mi-as fi dorit.

30.11.2011, 09:06

Carmen dar nu se stie niciodata

02.12.2011, 10:31

Aziz ai dreptate, nu se stie niciodata. Iti multumesc pentru cuvintele calde.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]