Passion4Cooking si o seara magica

Postat de alice_ciobanu in Bucataras in oras pe 14 Dec 2011, 23:13

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

by Alice albinutza

Joi, 8 decembrie 2011. Corbeanca, Club Cortina.....

Voci, forfota mare, rasete, blitzuri.... e sarbatoare. Proiectul Electrolux - Passion4Cooking a implinit un an. Se taie motzul sau se rupe turta, astfel ca e petrecere mare. Let's party! Sa nu uitam insa si de masa mare si plina cu muffins-uri aduse de blogarime, special ca dar pentru niste copii de la un centru de plasament, unde au fost duse prin intermediul celor de la Crucea Rosie.

Deodata... un clichet de pahar si Carmen ne ureaza "Bun venit!" Apoi ne pofteste cu drag spre locul unde se va desfasura intreaga seara.

Aici am fost inatampinati cu muzica buna, tuica, paine si sare. Atmosfera de sarbatoare mare, se taie motzul dar e si Craciunul indata. Asa ca mesele sunt imbelsugate, mancare pentru toate gusturile si dietele.

Am avut parte si de brad si cadouri.... au fost si colinde care ne-au incantat sufletulde prieteni dragi si cunostinte noi. S-au legat prietenii...unii au si dansat, pupat, jucat....toata lumea s-a simtit bine.

Afara atmosfera a fost si mai incantatoare: poale'n'brau tocmai scoase din cuptor, purcel de lapte cu soricul mustind a caldura, ceaunul cu mamaliga neaosa, ulcele cu vin fiert si-un lautar ce stie muzichie....

Sa nu uitam totusi si de desert....adica un delicios mega KnikerBlocker glory si Pelincile Domnului pe care l-am pregatit special pentru aceasta seara, la initiativa lui Carmen :)

Ma bucur ca am reusit (in sfarsit) sa o cunosc personal pe Carmen, a carei exuberanta si entuziasm m-au lovit in plin, astfel ca mi-am uitat subit cuvintele acasa (stupid me!) Sper, doar, ca n-am creat o impresie de talamba :D.

Ma bucur ca am petrecut o astfel de seara, cu voi, dragi bloggeri, cu Electrolux si cei 4 muschetari Carmen, Roxana, Chelu, Alexandra si sa nu uitam pe Monica - neuronul fara de care Personajul Colectiv Gollin Haris n-ar fiinta.

Ma bucur ca am revazut-o pe Brindusa (multumesc pentru tot!... si pentru peltea... si pentru dulcetica... si pentru... si pentru....) ca mi-am vazut prietena, pe Anto (friends forever! lov'u) si nu in ultimul rand ma bucur ca am fost invitata la petrecere si ca am cunoscut personal pe unii din cei care stau in spatele unor bloguri faine tare. Nu ma apuc acum sa insirui nume... va stiti voi foarte bine, plus ca nici nu as vrea sa scap vre-un nume.

Ce sa va mai povestesc? mai bine va mai las in compania unor poze.

P.S. Multumesc tuturor pentru tot si mersi Catalina pt foto cu desertul :P

 

Comentarii (11)

15.12.2011, 12:03

Pupaciosii mici sunt adorabili!!!!! Nu i-am vazut atunci ca ma topeam de dragul lor

17.12.2011, 19:15

o seara pe cinste !!!!

18.12.2011, 13:06

foarte frumos..iar cei mici sunt dulci dulci!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia