Parfum de primavara

Postat de Bucataras Medi in Cu de toate pe 5 Mai 2015, 20:34

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Mi-a batut la usa.....si m-am dus sa-i deschid.
Am primit-o cu bratele deschise cum o fac de fiecare data.
Este gingasa, este frumoasa,este plina de viata, este colorata, este calda, este eleganta......cum sa nu o iubesti?.....cum sa nu-ti placa de ea?
Daaaaaaaaaaa, ati ghicit...era primavara.
Si priviti ce mi-a adus in dar!

O trimit si la voi! Sa va bucurati si voi de ea!

Comentarii (10)

05.05.2015, 21:13

Frumoasa primavara ta

05.05.2015, 21:58

06.05.2015, 08:55

frumoas anotimp : culoare si parfum

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia