La Tv Paprika din 4 martie - „ Gordon Ramsay – în sânul familiei ”

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 27 Feb 2014, 15:44

Articol pe placul a 4 bucatarasi
comenteaza

Când ne gândim la Gordon Ramsay, ne vine în minte  „Cuvântul cu F”, dar TV Paprika vă invită să descoperiţi o nouă latură a sa, una caldă şi răbdătoare, care nu se aseamănă deloc cu cea pe care o cunoaştem din alte emisiuni culinare.
           Din 4 martie de la ora 21:30, faimosul chef de 12 stele Michelin ne invită să facem cunoştinţă cu întreaga sa familie prin intermdiul emisunii „ Gordon Ramsay – în sânul familiei ”  unde ne va învaţa să împăcăm cariera cu familia şi ne va demonstra că, indiferent cât suntem de ocupați, putem găti mese fantastice în fiecare zi, la micul dejun, prânz și cină, deopotrivă.
          Fiecare episod începe cu masa de dimineaţă și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copiii săi și luând masa în familie.
         Mâncarea este marca Ramsay: rețete ingenioase și extrem de impresionate dar, cel mai important, pe lângă gustul delicios, ușoare și rapid de preparat. Nu contează dacă sunteți bucătar începător sau un adevărat maniac într-ale gătitului, serialul își propune să ofere bucătarilor de acasă uneltele, încurajările și încrederea de care au nevoie pentru a le oferi familiilor lor mese fantastice în fiecare zi.
         Cu meniurile sale zilnice clare și concise, ghidul suprem al lui Gordon în materie de mese în familie înseamnă că nu vă veți mai întreba niciodată ce să mai gătiți. Dacă sunteți de părere că nu sunteți în stare să gătiți bucate senzaționale în fiecare zi, gândiți-vă mai bine! Dacă Gordon reușește să își învețe copiii cum să gătească astfel de mâncăruri, cu siguranță vă poate învăța și pe voi                       Nu rataţi din 4 martie „Gordon Ramsay – în sânul familiei”începând cu 21:30!                                
Tot în luna martie TV Paprika vă invită la concurs pe pagina de Facebook – unde vă oferă cărţile lui Gordon – Gordon găteşte sănătos şi Secretele lui Gordon Ramsay, oferite de Editura Litera.
                         TV Paprika – O felie de fericire!
Despre TV Paprika:
  Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul  Chello Central Europe, alături de Minimax, Megamax, Sport 1, Film Café și MGM Channel și este singurul canal TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos.
   TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.
  Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa.
www.facebook.com/tvpaprikaromania
 În România activităţile de marketing şi distribuţia canalelor Chello Central Europe sunt efectuate de Tematic Cable SRL.
 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia