Aventura inedita a unui bucatar excentric, Gordon Ramsay printre rechini, in 10 februarie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 8 Feb 2012, 10:36

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Pasiunea lui Gordon pentru rechini este acum descrisa in calatoria pe care acesta o pune la cale pentru a descoperi misterele controversatei supe din aripioare de rechin, in noua sa emisiune Gordon Ramsey printre rechini, difuzata la TV Paprika, in 10 februarie, de la ora 22:00.

 Se estimeaza ca peste 100 de milioane de rechini sunt ucisi in toata lumea, iar o treime din speciile oceanice dispar datorita pescuitului excesiv. Gordon incearca sa descopere daca acest sacrificiu chiar este necesar. El se confrunta cu soarta trista a acestor creaturi marine a caror exterminare afecteaza lantul trofic al oceanelor. Pentru a-i intelege mai bine pe regii oceanelor, Ramsey se hotaraste sa inoate alaturi de ei, aceasta provocare fiind una dintre cele mai periculoase cu care s-a confruntat pana in prezent.

Fascinanta calatorie a lui Gordon il determina sa porneasca o campanie impotriva industriei pescuitului de rechini.

Se recomanda drept Gordon Ramsay, bucatarul care prezinta lumea culinara intr-o viziune proprie. Renumit pentru stilul direct si izbucnirile sarcastice din bucatarie, temperamentalul bucatar reuseste sa ne distreaze si sa ne destinda cu fiecare ocazie.

Ramsay este unul dintre cei mai apreciati bucatari internationali, care s-a remarcat cu cele treisprezece stele Michelin primite pentru restaurantele sale din Londra si New York. Este gazda unor show-uri recunoscute de televiziune, lansand o serie de carti de gastronomie publicate in intreaga lume.

Intr-un sondaj realizat de Radio Times, pe un esantion de 3 000 de persoane, Gordon Ramsay a fost votat drept cea mai terifianta celebritate de televiziune.

Urmareste-l pe excentricul bucatar, vineri, 10 februarie, la TV Paprika, in Gordon Ramsay printre rechini.

TV Paprika – O felie de fericire!

 

Comentarii (1)

08.02.2012, 18:48

Am vazut emisiunea asta, acum cateva luni, pe Channel 4. Mai exact, s-a dus in Asia dar si in Costa Rica. Subiectul principal e, de fapt, aripioara de rechin, din care se face o supa foarte, foarte scumpa in Asia, dar care nu are nimic special, ca si gust sau etc...E doar o excentricitate umana cretina pe spatele rechinilor. De multe ori se arunca inapoi in Ocean ditamai rechinul, mort, dupa ce a fost capturat doar pentru a i se taia aripioarele. Trist . Urmariti emisiunea, e foarte tare.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia