Interviurile Bucataras: RODIMUR (Rodica Muresan)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 8 Ian 2018 | 7675 vizualizari

Comentarii (42)

08.01.2018, 22:20

Mulțumesc frumos, Laura, pentru aprecieri! Va veni, sper și vremea să ne cunoaștem și în viața reală...Numai bine, ție și familiei tale!

09.01.2018, 06:11

Încântat să vă cunosc, "d-na dirigintă"!

09.01.2018, 11:37

Mulțumesc, Kytz! Sunt la pensie și sunt fostă "dirigintă", dar tot așa îmi spun elevii...!

09.01.2018, 22:10

Un om cald si frumos! Felicitari pentru interviu!! Succes, impliniri si numai bine!

09.01.2018, 23:43

Mulțumesc frumos, Ancutsa, pentru cuvintele frumoase și pentru încredere! Numai bine și ție!

12.01.2018, 12:30

Felicitări. Mă bucur că ne-am cunoscut, nu numai virtual. Iar acum am mai aflat ceva, bănuiam eu de mai mult timp Am să mă feresc să te supăr O familie frumoasă, împlintă cu doi băieți minunați. Să ne revedem cu bine. Spor și succes pe mai departe. Vă pe amândoi.

14.01.2018, 22:28

Ce mult ma bucur sa te cunosc prin prisma acestui interviu si tare mi-as dori sa ne intalnim si in viata reala.
Esti un om frumos si vertical.
Deci nu doar eu zic ca perseverent suna mai bine decat incapatanat ))) si nu doar eu sunt dependenta de dulciuri.
Desi,eu am cam pus punct de-o vreme,dulciurile erau ca o obsesie pentru mine.Si musai sa fie bune incat sa nu te poti opri la o bucatica.
Iti doresc mult succes ,atat tie cat si familiei tale.

14.01.2018, 22:49

Mulțumesc, Cris! E adevărat sunt foarte supărăcioasă, dar sunt deschisă, spun în față ce am de spus (pentru că nu pot să mă abțin!) și nu țin ură... Iar dacă nu e ceva vital, îmi trece repede...! Și pentru mine a fost o mare bucurie să te cunosc, la Sighișoara și cum ți-am spus atunci, în realitate ești mult mai drăguță decât vedem în poze! Mulțumesc frumos pentru urări! Toate bune! Doamne ajută să ne vedem cu bine la Bușteni!

14.01.2018, 22:53

Mulțumesc frumos, Diaconta! Într-adevăr, dacă așa stau lucrurile, ne asemănăm mult...! Trebuie să-ți mărturisesc că ți-am apreciat adeseori dulciurile. Ești o maestră a torturilor (aici mai am mult de lucrat!) așa că nu e de mirare de ce îți plac atât de mult...! Dacă nu acum, în februarie, poate ne vom întâlni cu altă ocazie, numai să fim bine și sănătoase... Mulțumesc frumos pentru urări și-ți doresc și eu numai bine, să fii apreciată după cum meriți!

18.01.2018, 12:59

Multumesc si eu pentru aprecierile tale Rodica.Sper sa nu pierd din exercitiu in pauza asta de dulciuri )))Sper din suflet sa nu ratez intalnirea din vara,ca tare imi e dor de ceva timp petrecut alaturi de bucatarasi,mai ales ca timpul nu prea imi mai permite sa fiu aici,chiar si virtual.

11.02.2018, 16:29

Très joli et interessant d-na dirigintă
Imi pare bine ca iubesti Franta, am vazut pozele turistice,cred c-ai apreciat, eu iubesc Parisul la nebunie si nu ma satur sa-l vad.
Bravo pentru retetele tale gustoase, esti o prezenta foarte calduroasa si prietenoasa
Bucataras poate sa fie mandru cu asa o bucatareasa harnica si frumoasa.
Je t'embrasse très fort, gros bisous

21.02.2018, 08:09

Ce mi-a placut sa te citesc, ma' frumusico!
La suflet mi-au mers raspunsurile tale
Tot respectul si dragul!

14.05.2018, 09:23

mi-a facut mare placere sa iti citesc interviul tau dat pentru acest minunat site. Esti deosebita , tine-o tot asa. Felicitari.

14.05.2018, 09:52

Cătălina, îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase, cărora, iată, le răspund cam târziu. Nu știu cum de nu am observat aprecierile tale (și nu numai ale tale...)
Da, iubesc Franța, Parisul, cultura și civilizația franceză și mă bucur să interacționăm aici, din când în când, pentru că tu ai deja spiritul francez lângă tine și în tine...Și eu apreciez foarte mult rețetele tale deosebite și mă bucur să știu că la origine, ai plecat din același colț de țară, ca mine...Numai bine!

14.05.2018, 09:57

Gaby Duceag, mulțumesc frumos pentru entuziasmul tău și pentru simpatie! Îmi merg și mie direct la inimă aceste cuvinte frumoase, mai ales acum, când sunt într-un impas emoțional. Îmi pare rău că am observat abia acum aceste răspunsuri, mai ales că pentru mine ești de mult timp, încă dinainte de împrietenire aici, pe site, o prezență cu totul și cu totul specială. Ai toată admirația mea!

14.05.2018, 09:59

Mulțumesc frumos, Dalia, pentru aprecieri și pentru susținere! Aș vrea să te susțin și eu în tot ce întreprinzi aici și să ne apropiem, încetul cu încetul, în ce mod va fi posibil. Succes mai departe, la bucătăreală și la postare!

02.06.2018, 15:35

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia