Harissa

Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011, 11:13

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
  • 12 ardei iuti rosii uscati
  • o lingurita seminte de coriandru prajite
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2lingurita sare
  • 4-6 linguri ulei de masline
  • Este un amestec de condimente pe baza de chili, folosit cu precadere in bucataria marocana,tunisiana si algeriana,pentru condimentat carnea fiarta sau fripta;sau sub forma de dip in combinatie cu pasta de tomate.Combinata cu iaurt este o excelenta marinata pentru carnea de pui porc sau oaie. Eu am folosit pudra de seminte de coriandru si chimen pt ca nu am in ce sa le risnesc si nici mojar nu am , imi face cineva cadou?:))))))))))))))

Comentarii (23)

09.04.2011, 13:32

09.04.2011, 19:19

criss

09.04.2011, 19:19

astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia