Harissa

Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011, 11:13

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
  • 12 ardei iuti rosii uscati
  • o lingurita seminte de coriandru prajite
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2lingurita sare
  • 4-6 linguri ulei de masline
  • Este un amestec de condimente pe baza de chili, folosit cu precadere in bucataria marocana,tunisiana si algeriana,pentru condimentat carnea fiarta sau fripta;sau sub forma de dip in combinatie cu pasta de tomate.Combinata cu iaurt este o excelenta marinata pentru carnea de pui porc sau oaie. Eu am folosit pudra de seminte de coriandru si chimen pt ca nu am in ce sa le risnesc si nici mojar nu am , imi face cineva cadou?:))))))))))))))

Comentarii (23)

09.04.2011, 13:32

09.04.2011, 19:19

criss

09.04.2011, 19:19

astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]