Gust si mireasma de Sarbatori

Postat de rocsi_1612 in Condimente pe 14 Dec 2010 | 4629 vizualizari

Comentarii (20)

14.12.2010, 17:34

Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................

14.12.2010, 21:49

si mie imi plac medi are dreptate

15.12.2010, 09:45

multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi

15.12.2010, 15:00

Minunat Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata

15.12.2010, 19:21

primul tău articol...

15.12.2010, 19:25

matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!

15.12.2010, 20:01

15.12.2010, 20:39

multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya

Teo

Teo
15.12.2010, 23:16

bine ai facut ,Rocsi !

16.12.2010, 09:37

Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor

16.12.2010, 11:49

Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine

16.12.2010, 12:38

teo multumesc
mihaelar ..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul stiu ce zici

17.12.2010, 00:15

eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol

17.12.2010, 18:48

mersi miti

21.12.2010, 00:21

felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu

28.12.2010, 22:12

multumesc bone

12.02.2011, 19:35

super articolul

15.04.2011, 18:08

17.04.2011, 14:17

elena,cris

24.01.2012, 11:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia