Grupe de preparate culinare

Postat de Constelatialeu in Bucataras in oras pe 27 Ian 2013 | 9109 vizualizari

Comentarii (10)

27.01.2013, 20:28

Deh, omul cât trăieşte învaţă, sau nu, după caz
Bun şi de folos articolul Cleme

27.01.2013, 20:31

Padre,acum imi dau seama ca n-am facut degeaba cursul de receptioner,am invatat multe chestii interesante.

27.01.2013, 20:36

27.01.2013, 20:37

27.01.2013, 20:44

De exemplu in Italia se bea dupa masa ca un digestiv,nu inainte!

27.01.2013, 20:58

28.01.2013, 01:36

Bya, altceva este bautura digestiva, cum e limoncelul in italia! De fapt, aperitiv inainte de masa, e un coniac spre exemplu, iar la sfarsitul mesei se bea limoncelo ptr a "digera" mancarea, sa nu ai stomacul greu, asta e sensul la digestive! In general, digestivele, sunt bauturi spirtoase tari dar putin dulci, cu un iz de fructe! O stiu, ptr ca si la noi aici in restaurante se serveste, sunt o groaza de italieni, si practic, suntem la granita cu ei! Iar sotul meu, obisnuieste des cand mergem la cina in italia, sa accepte un limoncelo, care la cele mai multe restaurante, ti-l ofera din partea casei! Sper ca nu te-ai suparat ptr comentariul meu!!

22.03.2013, 08:26

de retinut

11.12.2014, 11:15

11.12.2014, 11:21

Eu credeam sincer ca mancarurile se impart in doua :cele care im plac si cele care nu imi plac. In anii mai prosti macarurile care imi plac se subdivid in mancaruri pe care mi le permit si mancarurile care nu-mi mai plac pentru ca-s scumpe.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia