este corecta informatia, in plus pentru romani este foarte interesant de stiut ca acest fruct est var cu maciesele !!! (fruct care nu se gaseste peste tot )este identic in toate calitatile sale ca : vitaminisant, antioxidant, remineralisant, folosit in tratamente diverse si cure de sanatate de intretinere sau profilaxie
este bine de stiut ca vitaminele mor toate! fara exceptie la fel ca si enzimele, la o temperatura intre 40 si 60 de grande, dar celelate elemente ramin active, chiar ca polifenolii adica antioxidantii se produc la temperaturi de fierbere mici, ca de exemplu dulceata! bineinteles facuta cu zahar brun (in nici un caz cu zahar rafinat adica alb) si nu cu conservanti chimici.
o dulcata facuta astfel, aduce numai beneficii ! la fel ca si ceaiul bogat in antioxidanti si minerale
nu va privati de o asemenea bogatie si minune a naturii ! dar face-ti atentie la transformarea alimentelor pentru a benficia de efecte lor pt. sanante si nu pt. a ne inbolnavi
pofta buna !
Daniela Dragos N.D.
Naturo-terapeuta
Nutri-terapeuta
Montréal / Canada
Foarte bune si indicate in curele de slabire.Initial ,la inceput cand le-am vazut aici in Spania,am crezut ca sant maciese uscate...........nu,nici pe departe.Este indicat a se consuma 30-40 g pe zi.Pretul difera foarte mult,incepand de la 12 euro pe kg pana la 45 euro/kg.Gustul se aseamama foarte mult cu cel de maciese.Foarte bun reportajul,felicitari.
nu am mai auzit de fructul asta..de macese da..din cate vad este extrem de sanatos