De ce ne supărăm?

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 23 Oct 2011 | 2645 vizualizari

Comentarii (35)

23.10.2011, 21:42

Minunate rinduri. Multumesc, Carmen! Ar fi minunat sa pastram locul acesta vesel si plin de vorbe frumoase!

23.10.2011, 21:52

Carmen sper ca vor fi foarte multi cei care vor citi aceste randuri.
Zilele trecute am fost foarte mahnita sa citesc un schimb de replici.Poate fiecare avea dreptatea lui(ei),dar nu asta e ideea.Daca asta se va repeta,va fi cu adevarat trist.
Sincer,chiar luasem decizia sa ma retrag o vreme de pe site,chiar daca aici era locul unde-mi incarcam bateriile,unde zambetul era la el acasa,chiar daca eram obosita ,suparata sau poate nemultumita.
Inca ma mai gandesc,chiar daca aveam mare nevoie de voi toti

23.10.2011, 22:31

diaconta - nu te retrage ca unde in alta parte mai gasesti tu ditamai declaratia de dragoste pentru o...bagheta?
carmen - nu te amari, o sa vezi ca vei uita acest moment sau momente si va fi bine totul .

23.10.2011, 22:35

Cristi poate ti-e drag un pic si de mine ,nu numai de bagheta

23.10.2011, 22:52

Normal .

23.10.2011, 23:13

frumos ai scris carmen.... e adevarat ca unii poate fac comentarii mai acide,dar daca noi suntem pasionati de bucatarie si ne place sa ne postam aici retetele pentru a le pune in practica si altii,nu trebuie sa bagam in seama comentariile rautacioase...nu pot uita cum am intrat eu pe acest site.Datorita lui Ionix,ea ma tot batea la cap si eu nu si nu voiam deloc,dar pana la urma am cedat si m-am inscris.Cand vedeam cate retete puneau fetele la inceput si eu mai nimic,tot imi ziceam ca locul meu nu este aici,ca nu fac fata,dar treptat am descoperit ca este un loc unde imi pot face noi prieteni,sa ma leg sufleteste de unii,sa imi impartasesc bucuriile,necazurile,sa rad ,sa zic glume,sa fiu deschisa,sa ma ridic atunci cand imi e greu si nu trebuie sa stau aici doar ca sa postez retete!!!sunt niste oameni deschisi si cu suflet mare aici(ca mai strecoara cineva un cuvant rautacios,trebuie sa ne facem ca nu vedem )))

23.10.2011, 23:37

de cate ori am incercat sa raspund si eu la un alt topic si am tot sters ,dar cam acelasi lucru vroiam sa spun. ce face site-ul mai altfel e ca aici pe langa multe altele,gasim si retete de la incepatori (care nu prea au curajul sa posteze in alte locuri),dar si de la cei mai experimentati. Si toti suntem la un loc si ne simtim bine. Fiecare are o latura mai sensibila,mai avem cate o zi mai proasta...credeti ca eu nu m-am suparat vreodata m-am mai retras si oricum eu nu sunt persoana care sa puna la inima lucruri neimportante. Dar si cand ma supar ma supar rau si mult Mie imi place spiritul siteului si cred ca foarte mult conteaza ca e un barbat la carma lui,va inchipuiti ce iesea daca erau numai femei asa macar are cine sa ne struneasca

24.10.2011, 09:00

Miti,in concluzie,e bun barbatul de la carma dar n-ar fi rau sa stea mai multi barbati pe aici.ar mai potoli spiritele ori...le-ar incinge

24.10.2011, 09:19

Carmen bine punctat!

24.10.2011, 09:24

24.10.2011, 09:26

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaai , ce frumos ai spus totuuuuuuuuuuuul , draga Carmen multe adevaruri si punctate f bine .
Multumim lui Gusti ptr acest loc grozav , unde abia astept sa intru de fiecare data si nu trebuie s-o omit nici pe DIA , datorita ei sunt aici si v-am cunoscut pe voi (e un fel de-a spune , ptr ca sunt si profiluri fara poze -ex , EU , dar e bine ca incerc sa va vizualizez pe fiecare dupa comm si de ce nu , si dupa postari ) , prietenii BUCATARAS .
Sa fim sanatosi si voiosi si sa ne bucuram muuulti ani , unii de altii .

Azi , dau eu berea , as fi vrut spun cafeaua , dar n-am emoticon .

24.10.2011, 10:09

Minunat Carmen...am scris si eu pe forum acum cateva zile in acelasi sens....ma bucur ca gandim si simtim la fel...

Cred ca inainte ca cineva sa posteze un comentariu negativ si sa supere pe cineva in mod voit...sau nu... ar trebui sa se gandeasca de doua ori...daca s-ar afla in locul celui caruia i-l adreseaza cum s-ar simti?

Si cateva randuri care te indeamna sa reflectezi...

Doua scrisori

Cand Abraham Lincoln trebuia sa trimita o scrisoare cuiva care il suparase, adesea scria doua scrisori. Prima era inadins insultatoare. Apoi, dupa ce se elibera de aceste sentimente, o rupea si scria o a doua scrisoare, aceasta fiind discreta si plina de tact.

Sa fim mai buni...si viata va fi mult mai buna cu noi...

24.10.2011, 10:48

Din punctul meu de vedere o critica este binevenita, atata timp cat este constructiva si spusa cu bun simt.

Pup fete dragi!

24.10.2011, 11:19

Da Miha eu nu am sa numesc critica un sfat daruit cu blandete care ma va ajuta pe viitor sa imi imbunatatesc tehnica in bucatarie...chiar am sa-l primesc cu mult drag, iar ceva de genul" tiramisu tau e cazut...iar al meu arata grozav"...am sa tratez ca pe lipsa de bun simt....o zi frumoasa.....

24.10.2011, 11:54

Ruxy, imi place foarte mult exemplul tau Nu stiam ca asa facea Lincoln, insa chiar cred ca este o tehnica foarte buna pe care si eu o folosesc uneori. Sunt destul de impulsiva si ma supar repejor cateodata, dar la fel de repede imi si trece (daca exista scuzele de rigoare, daca nu ) si cand pot scriu toate lucrurile care imi trec prin minte la nervi, apoi sterg documentul si gata, e mai bine.

Daca cineva ne face un rau, ne raneste sau nu ne convine ceva ... nici nu putem tine in noi si acumula lucruri negative. DAR, nu e bine nici sa sarim rapid la tastatura si sa trimitem ce ne vine. Cred ca aici gresesc foarte multi cu internetul: totul se transmite extrem, extrem de rapid, e foarte accesibil si in loc sa le gandim, ne grabim.

Daca am sti ca un comentariu, un mail, o critica, o insulta ajunge in doua zile la cineva si nu instantaneu, poate ne-am gandi mai mult daca se merita sa aruncam asa cu vorbe sau daca ar trebui sa filtram putin emotiile si sa vedem ce merita intr-adevar transmis. Suntem si ceea ce spunem. Cuvintele raman tiparite, nu se iau inapoi ... si ne reprezinta.

24.10.2011, 12:02

Asa este Adinuta...ai pus punctul pe I...daca ne-am gandi mai bine....daca...

LUK

LUK
24.10.2011, 13:36

in concluzie "make love not war" e extrem de actual.

24.10.2011, 13:40

24.10.2011, 13:47

Pupa mama pe el de rusinos!

24.10.2011, 13:54

24.10.2011, 13:59

hai sa-l pup si eu doar cu bagheta se simte in largul lui

24.10.2011, 16:20

frumos scris si adevarat

25.10.2011, 10:54

Imi doresc sa raspund la toate comentariile si sper sa ajung sa o si fac. Acum va raspund tuturor. Sunt de parere ca si critica este constructiva, dar poate fi facuta cu vorbe dulci, imbracata in umor si bun-simt, astfel incat cel vizat sa nu se simta jignit. Oare cui foloseste acest lucru? Ne cunoastem datorita acestui site, ne impartasim nu numai retele ci si trairile interioare, sperantele, visele si uneori poate si secretele. Suntem diferiti, acesta dupa mine este si farmecul vietii, asa si retetele sau modul nostru de preparare este diferit. O reteta este o reteta, dar eu intotdeauna mai pun ceva, fie un condiment, fie o lingura de apa, fie doar dragostea mea pentru cei dragi carora le ofer aceasta mancare. Nu cred ca suntem intr-o competitie unii cu altii, cei care participa la concursuri o spun clar si raspicat. Fac ceva mai mult in aceasta situatie, retete mai complexe, fotografii mai bune, comentarii mai inteligente. Eu cred ca este loc pentru toata lumea.
Imi doresc sa pastram acest loc special asa cum este, vesel, optimist, plin de sfaturi si idei culinare care mai de care mai bun, constructiv si sa ne bucuram impreuna de reusitele unora dintre noi. Eu aici am invatat sa fiu mai atenta la detalii, sa ornez o farfurie cu mancare, sa fac fotografii, sa folosesc aparatul de fotografiat, sa descarc fotografii pe calculator. Am invatat si sper sa invat si mai departe o multime de lucruri noi. Si ca sa inchei intr-un mod mai optimist, dupa ce imi pregatesc o farfurie pentru poze si dupa ce fac pozele, sotul meu ma intreaba" pot sa-ti mananc prezentarea?"

25.10.2011, 11:09

Carmen, daca tu primesti intrebarea "pot sa-mi mananc prezentarea?" eu de cateva ori am fost "amenintata" cu "Dar ia sa pozam noi si cealalata farfurie pe care nu ai motat-o asa tare si s-o punem pe site, sa vada lumea ce faci tu de fapt"

Chiar am de la prima mea reteta cu care m-am inscris pe bucataras (dorada cu sos de rom) poza cu farfuria "de prezentare" cu pastele facute cuiburi si-n fiecare cuib un cubulet de branza si etc. si-apoi farfuria pentru mine, in care am trantit pastele-ntr-o parte si peste in cealalta si m-am pus sa mananc, pentru ca deja pocneam de foame la cat statusem sa fac poze cu care sa impresionez

25.10.2011, 11:17

si pe mine ma intreaba mama "mai ai mult de pozat,ca se raceste mancarea"

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs