Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 19 Noi 2011, 18:00

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe corp. Stim deja ca anumite cosmetice contin chimicale ce ne pot afecta sanatatea, iar acest lucru este valabil si pentru vopselele de par. De aceea au aparut de cumparat si alternative mai putin daunatoare si solutii semi-permanente si multe persoane se intorc la metode mai traditionale si mai sanatoase.

Poti incerca chiar acasa variante naturale de a da un plus de culoare si stralucire parului tau, fara a apela la produse chimice.

Pentru nuante de brunet, clateste parul cu unul dintre aceste amestecuri:

- Apa racita in care ai fiert cartofi in coaja;
- Ceai din rozmarin, salvie, zmeura sau patrunjel;
- Ceai negru sau cafea neagra;
- Infuzie de ceai, nuci si cafea;
- Infuzie de otet de mere, rozmarin si cafea.

Pentru parul blond:

- Infuzii sau ceai de sofran, turmenic, musetel;
- Apa in care a fiert rubarba, racita si strecurata;

Pentru nuante roscate, clateste parul cu:

- Ceai din macese, sofran sau foi de ceapa rosie.

Pentru nuante argintii, clateste parul cu:

- Infuzie de nalbe sau cretisor.

Foto: demandstudios.com


Comentarii (16)

21.11.2011, 15:38

21.11.2011, 20:00

super

21.11.2011, 20:01

gaby_d
19.11.2011, 19:41

eu, desteapta, inteligenta, super super isteata
am facut cafea, am strecurat-o . mi-am tuflito-n cap
no..cum oi fi strecurat-o..cand l-am uscat..era numa zatz pe jos, mai puteam face o cafea)))0
asa ca,,..l-am clatit si aleluia cafea))))
draga de tine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia