Cum sa racesti instant apa dintr-o sticla de plastic

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 31 Iul 2015, 14:21

Articol pe placul a 10 bucatarasi
comenteaza

In zilele caniculare, apa se incalzeste imediat si parca dureaza o vesnicie sa se raceasca in frigider. 

Exista un truc simplu prin care puteti sa raciti instant apa plata dintr-o sticla de plastic si sa o aveti la fel de rece ore bune.

Ce trebuie sa faceti: 

- luati o sticla de plastic si puneti apa in ea, astfel incat atunci cand o veti culca, nivelul apei sa ramana sub gura sticlei; 

- bagati sticla la congelator, la orizontala, pana cand apa din sticla ingheata;

- cand aveti nevoie de o sticla rece de apa, scoateti sticla cu gheata din congelator si turnati apa inauntru.

Vedeti si tutorialul video de mai jos:

Comentarii (4)

31.07.2015, 16:17

31.07.2015, 17:07

01.08.2015, 10:38

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia