Cum sa pui cele mai bune muraturi - 20 de retete de muraturi pentru iarna

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 7 Iul 2016, 11:11

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

Acum este perioada din an in care gasiti din belsug tot felul de legume, numai bune de pus la murat pentru la iarna.

Astfel, noi va sugeram sa incepeti de pe acum sa va puneti pe umplut camara cu legumele murate preferate pentru zilele in care nu le veti mai gasi proaspete la piata.

Castraveti, morcovi, conopida, pepene rosu, gogosari, ardei iuti si multe altele pot fi puse la pastrare in borcane, pentru la toamna sau iarna. 

Asadar, noi va punem la dispozitie 20 de retete care sa va motiveze in a pune la murat tot ce are mai bun de oferit piata: 

1. Castraveti murati dupa metoda traditionala

 

2. Gogonele murate in otet

 

3. Muraturi asortate

 

4. Gogosari in otet

 

5. Ardei iuti cu stafide

 

6. Ardei umpluti cu varza si morcovi

 

7. Loboda la borcan pentru iarna

 

8. Fasole pastai in otet

 

9. Varza la butoi

 

10. Ceapa murata

 

11. Pepene murat

 

12. Muratura cu ardei semi-iuti, conopida si gogonele

 

13. Gogosari cu ciuperci in sos de rosii

 

14. Castraveti cornison in otet

 

15. Gogonele si castraveti pentru iarna

 

16. Zarzavat pentru iarna

 

17. Conopida murata

 

18. Salata de legume pentru iarna

 

19. Ardei iute in otet

 

20. Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

 

Sursa foto: foodstory.stirileprotv.ro

Comentarii (2)

07.07.2016, 11:57

Mai bune ca ale mele nu se ezista ))

07.07.2016, 20:16

Exact cum zice Motanel...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)