Acum este perioada din an in care gasiti din belsug tot felul de legume, numai bune de pus la murat pentru la iarna.
Astfel, noi va sugeram sa incepeti de pe acum sa va puneti pe umplut camara cu legumele murate preferate pentru zilele in care nu le veti mai gasi proaspete la piata.
Castraveti, morcovi, conopida, pepene rosu, gogosari, ardei iuti si multe altele pot fi puse la pastrare in borcane, pentru la toamna sau iarna.
Asadar, noi va punem la dispozitie 20 de retete care sa va motiveze in a pune la murat tot ce are mai bun de oferit piata:
1. Castraveti murati dupa metoda traditionala
6. Ardei umpluti cu varza si morcovi
7. Loboda la borcan pentru iarna
12. Muratura cu ardei semi-iuti, conopida si gogonele
13. Gogosari cu ciuperci in sos de rosii
14. Castraveti cornison in otet
15. Gogonele si castraveti pentru iarna
18. Salata de legume pentru iarna
20. Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen
Sursa foto: foodstory.stirileprotv.ro