Cum s-a desfasurat finala Chef Fan Branza

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 20 Iul 2015, 16:16

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Va spuneam ca in urma jurizarii, Toni Delaco si Alexandru Cirtu le-au ales pe cele 5 finaliste Chef Fan Branza.

In cele din urma, patru dintre finaliste au luat parte la proba practica, ce a avut loc in Casuta Bucatarasilor: Camelia Croitor, Maria Mihalache, Raluca Brezniceanu, Marginean Alina.  

Totul s-a desfasurat dupa cum urmeaza: 

Proba I - platoul cu branzeturi

In 10 minute s-a pus la cale un platou cu branzeturi. Adica, fiecare concurenta a trebuit sa "asambleze" un platou avand la dispozitie urmatoarele: elementaler, cascaval Sofia, cascaval afumat, branza Roquefort, brie, aperifrais, rosii cherry, struguri, nuci, caise uscate.   

Apoi, Toni a facut si el un platou cu branzeturi si a aratat de ce are nevoie de asistenta.

La aceasta proba, Alina a fost cea care s-a ambitionat cel mai tare. 

Proba II - proba de viteza

Pentru aceasta proba, fetele au tocat si feliat legume, iar la sfarsit a iesit o mare si delicioasa salata. 

In cursul acestei probe, am aflat ca Raluca e din Craiova, orasul din care provine cel mai mare fan branza, cel care a castigat greutatea sa in branza. 

Proba III - proba dulce

In 15 minute, fetele au avut de demonstrat cat de indemanatice si rapide sunt in bucatarie. 

Cu castile pe urechi si in ritm de muzica, fiecare a pregatit un tiramisu... muzical.   

Inainte de a-si pune castile pe urechi, am aflat de la Camelia ca este extrem de interesata de branza si ca-si doreste sa afle totul despre acest minunat aliment.

Proba IV - interviul fulger 

Ultima proba a constat intr-o sesiune de scurte interviuri, in care fiecare concurenta a spus ce-i place sa gateasca. 

De exemplu, Maria a povestit ca urmeaza sa pregateasca o masa pentru 12 persoane si nu are emotii! La prima proba Chef Fan Branza a avut, insa trec repede! 

Cu toate acestea, Toni Delaco nu s-a putut hotara asupra castigatoarei, iata ce a scris pe pagina de Facebook:

"Toate cele patru bucatarese au fost fenomenale. M-am perpelit pe toate partile si tot nu pot sa ma hotarasc pe cine sa aleg castigator la concursul Bucataras. Din fericire am filmat toate probele, asa ca am sa ma uit cu atentie la filmari si poate ma dumiresc.

Pana una alta, cameramananul a plecat la mare si m-a lasat cu ochii-n soare. Asa va rog sa tineti aproape, sa va uitati la poze si revin eu cu detalii."

Comentarii (9)

20.07.2015, 20:51

20.07.2015, 21:14

Felicitari tuturor

20.07.2015, 21:23

Ce fain..Asteptam sa vedem si castigatoare

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia