Cum sa cresti calitatea si gustul apei de baut

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Iun 2015, 11:12

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Indiferent ca e vorba despre apa de la robinet sau cea imbuteliata, se spune ca aceasta ar trebui bauta intr-un singur fel: dupa ce a fost racita la frigider cu felii de lamaie, castravete si frunze de menta. 

Lamaia va imbogati apa cu vitamina C, pe cand castravetele va aduce un aport de minerale si vitamina A, antioxidanti cu propritati detoxifiante si potasiu care scade presiunea arteriala. 

In afara de aroma placuta, menta ajuta la relaxarea stomacului.

De asemenea, feliile de castravete pot fi inlocuite de bucati de pepene rosu, care vor avea acelasi efect, dar vor da si un gust dulce, placut, apei de baut.

Sursa foto: www.lovethispic.com
Sursa articol: Buzzfeed.com

Comentarii (2)

25.06.2015, 11:29

ce interesant!! o sa incerc

25.06.2015, 15:24

hehe, de doua zile beau apa in care pun felii de castravete, am citit ca elimina retentia de apa din organism.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia