Cum fierbi ouale

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009, 09:00

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Cum fierbi ouale

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:

Timpul de fierbere:

- se masoara de la punerea oualelor in apa, cind aceasta este rece si se pune pe foc!

Oua fierte moi: 3-4 minute

Oua cleioase: 7-8 minute

Oua tari: 10-11 minute

Daca preferi sa pui ouale cind apa clocoteste, atunci, ca sa iasa moi, trebuie sa le lasi doar 2 minute.

Tips:

un praf de sare pus in apa te ajuta sa cureti apoi coaja mai usor

pentru ca oul sa nu se crape se aseaza intr-o cratita mica acoperit de apa complet

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii (2)

14.02.2013, 08:29

14.02.2013, 08:56

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]