Conservarea plantelor aromatice

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Condimente pe 14 Ian 2013 | 3817 vizualizari

Comentarii (7)

14.01.2013, 20:13

De folos articolul tău Daciana. Noi avem curte, frădină solar. De câţiva ani am avut pătrunjel din belşug. Iar acum, sub zăpadă avem pătrunjel verde, că-i lângă folia solarului
Mulţumim pentru articol

14.01.2013, 20:18

Vai Victor daca ai stii cat imi doresc sa am si eu un solar, o curte, cat de mica, sa sadesc, of of. Am sadit odata si sovarv , si salvie, si rozmarin si busuioc, o sumedenie de plante ca-mi plac de numa' . Ma bucur ca-ti place inseamna ca n-am pierdut timpul degeaba

14.01.2013, 20:19

Promit sa mai scriu ca am material didactic cu gramada

14.01.2013, 20:19

si eu le usuc la fel...mai nou, insa, am descoperit metoda uscatului la deshidrator, si asa isi mentin si o culoare vie (plus ca se usuca mult mai repede)

14.01.2013, 20:30

Am facut vegeta la dezhidrator acum doi ani, am uscat la legume de m-am stricat de cap dar a iesit o vegeta 100 % naturale din plante sadite de mine in mare parte si uscate 100% de mine, e o senzatie fantastica, n-am cumparat vegeta de doi ani si nu mai cumpar ever

14.01.2013, 20:31

Apropo, are o aroma incredibila, te paleste un miros de legume atat de placuta, de-ti vine sa dai pe gat toata cutia, mi-a iesit fantastic de buna. Am tot impartit din ea de la un moment dat ma suna lumea ca nu vand?!! N-ar fi rau...

14.01.2013, 20:48

cunosc sentimentul...si eu folosesc tot de vreo doi ani vegeta facuta de mine...plus legume deshidratate si conservate tot de mine! e cel mai sanatos si mai sigur asa!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia