Concurs fabulos cistigat de Miha!

Postat de Bucataras in Concurs pe 2 Noi 2009, 21:01

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

 Am pus la bataie un aparat foto Fujifilm de 10 Mp (sau 250 ron) pentru bucatarasul care scrie reteta cu numarul 2.500!

Reteta 2.500 trebuia sa indeplineasca urmatoarele reguli pentru a fi omologata drept cistigatoare:

1. Sa fie preparata de cel ce o posteaza

2. Sa fie completa: introducere, ingrediente, mod de preparare, foto.

Astazi a fost o lupta dramatica. Yammy a avut o serie de retete de la 2.425 pina la 2.499, moment in care Miha a postat reteta cu nr 2.500. Iata dovada din partea de administrare a siteului:

Reteta cistigatoare o gasiti AICI

 

Comentarii (9)

26.11.2009, 13:15

BUCATARAS.RO -> GATESTI SI CASTIGI!

27.11.2009, 20:33

primim si noi ceva un status? pe la cate s-a ajuns

27.11.2009, 21:11

nu, nu, n-ar fi corect

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia