Ce mai facem cu MIEREA

Postat de Sidy in Alimente pe 8 Aug 2013 | 2815 vizualizari

Comentarii (7)

09.08.2013, 17:09

Chiar nu credeam ca nu are sa citeasca nimeni articolul....
Dar vad ca nu prea va place ceea ce va transmit eu.
O zi racoroasa sa aveti !

09.08.2013, 17:12

interesant!

09.08.2013, 17:22

Este chiar interesant ce ne transmiti . Eu aleg limonada si ciorba de dovlecei cu afumatura , Doar ca nu pot citi modul de preparare pana la capat

09.08.2013, 21:10

Limonada, necatar, tarta cu prune chiar as vrea. Nu te supara. Cam toata lumea intra pe fuga si citeste fiecare cand are timp. Nu trebuie sa te superi

10.08.2013, 08:27

Am pus retetele doar de 1/2 sa vad daca sesizeaza cineva, draga Mihaelar63 !!!
Acum le-am completat....

12.08.2013, 09:23

Limonada si ardeii copti.

Articolul este de folos. Multumim!

19.08.2013, 21:38

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]