publicat la 07.12.2013
publicat la 07.12.2013
publicat la 07.12.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Painici cu usturoi de post
- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini - lasam la crescut 1 ora - am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si...
Prajitura cu cocos
- am amestecat intr-un bol faina, zaharul,zaharul vanilat, nuca de cocos si parful de copt - am adaugat laptele de soia treptat, amestecand, iar dupa ce s-a omogenizat compozitia am turnt 3/4 din compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. - in compozitia care a ramas am...
Orez cu legume
- am spalat orezul in mai multe ape si l-am lasat deoparte - am pus apa la fiert intr-un vas - am curatat legumele; ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la calit incratita in care vom face orezul in ulei si putina apa dupa care am dat radacinoasele prin razatoarea mare si le-am adaugat peste...