alldaycooking

1

Bucataras
incepator

Sag

Bucataras din 08.04.2011

RETETE162
PRIETENI150
Retete / Aperitive / Garnituri

Somon cu Miez de lapte

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2013

Bucatile de Miez de lapte le-am pus intr-o farfurie si le-am zdrobit cu furculita.   Am amestecat Miezul de lapte cu cele 2 linguri de Ceva fin si marar. Am pastrat 2 fasii de somon , restul l-am taiat bucatele mici. Fasiile de somon le-am acoperit cu crema de branza si le-am rulat....

Tarte cu ceapa caramelizata

In Aperitive / Garnituri la 10 Noi 2012

Pentru crusta: am pus faina intr-un castron, la mijlocul acesteia am facut o groapa in care am pus drojdia maruntita, fructoza si am adaugat apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald. Am adaugat apoi putina sare si iaurtul caldut. Am framantat toatre ingredietele si am lasat 30 de minute...

Grisine

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2012

Cele 2 tipuri de faina le-am pus intr-un castron si le-am amestecat cu putina sare. La mijlocul fainii am pus drogdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am lasat aprox 15 minute. Dupa 15 minute am adaugat untul topit impreuna cu uleiul si am framantat. Am adaugat treptat si restul de apa...

Sufle de somon

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2012

Prazul l-am taiat rondele subtiri si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat imediat somonul maruntit, iar dupa ce acesta si-a schimbat putin culoarea, pus putin piper si spanacul tocat marunt. Am calit totul pentru 1-2 minute. Am lasat sa se raceasca putin. Albusurile le-am batut...

Salata cu somon si ou

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2012

Am pus la fiert aprox. 600 ml apa. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat putina sare si 2 lingurite otet de vin. Imediat am adaugat ouale fara coaja in apa. Am lasat sa fiarba la foc mic aprox. 4 minute, am amestecat usor cu o lingura din timp in timp.   Morcovul curatat de...

Saratele

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2012

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o gropita in care am pus drojdia maruntita, fructoza si 100 ml apa calduta. Am amestecat incet apa cu drojdia. Am lasat 15 minute la loc cald.  Dupa 15 minute am adaugat restul ingredientelor si am framantat pana cand am...

Miez de lapte cu spuma de avocado

In Aperitive / Garnituri la 28 Apr 2012

Bucatile de miez de lapte le-am taiat cu ahutorul unui cutit si apoi am scos cu o lingurita interiorul pentru a obtine 3 cosulete. Fiecare cosulet l-am trecut prin faina, apoi prin aluatul de clatite si le-am prajit in ulei bine incins.   Avocado l-am pasat cu ajutorul blender-ului...

Aperitiv cu mamaliga

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2012

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de...

Tarte cu rosii, vinete si branza de capra

In Aperitive / Garnituri la 2 Apr 2012

400 gr faina le-am pus intr-un castron si am adaugat drojdia si fructoza dizolate in 100 ml apa calduta. Am lasat sa se formeze bule la sufrata drojdiei (aprox. 15 minute). Am amestecat smantana si iaurtul si am inceput sa framant coca. Aluatul rezultat a fost foarte moale. Am lasat la loc cald...

Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2012

Pentru cosuletele de branza am ras branza si am dispus-o sub forma circulara in 2 ta v i din silicon. Am introdus in cuptor la 200 grade Celsius si am urmarit pentru a v edea cand incepe sa se coloreze branza. A durat aproximati 5 minute, pana cand marginile am capatat o culoare aurie. Fiecare...

Gulie calita

In Aperitive / Garnituri la 10 Iun 2011

Gulia am curatat-o de coaja si am taiat-o fideluta. Am dunstuit ceapa verde taiata nu foarte marunt, apoi am adaugat gulia si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Am adaugat putina apa pentru a nu se arde si am amestecat din timp in timp pana s-a inmuiat gulia. Inainte de a lua de pe foc am...

Gratin de primavara cu spanac si cas

In Aperitive / Garnituri la 7 Iun 2011

Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare. Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea...

Galuste cu conopida

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2011

Conopida fiarta am pasat-o cu o furculita. 2 oua le-am batut ca pentru omleta si am amestecat cu conopida, 3 linguri de gris, 5 linguri de faina, sare. Am luat cu o lingura si am tavalit fiecare galusca prin putina faina si le-am pus la fiert in apa deja clocotita. Am lasat sa fiarba pana s-au...

Sandwich

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2011

Faina se pune intr-un castron si se face o adancitura la mijlocul acesteia. Se pun drojdia si fructoza si se adauga aproximativ 100 ml apa calduta. Se amesteca usor pentru a dizolva drojdia. Am lasat 15 minute, apoi am adaugat 1 lingura de ulei de masline, sare si restul de apa si am framantat...

Cartofi cu dovlecei si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2011

Am spalat foarte bine cartofii si i-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Dovleceii i-am curatat si i-am taiat rondele mai groase (1cm). Ciupercile le-am spalat si le-am taiat in sferturi. Am asezat legumele in tava alaturi de cartofi. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute pe care le-am...

Mamaliga in straturi

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2011

Se pune apa la fiert, se adauga sare, si cand clocoteste adaugam faina de malai amestecand bine pentru a nu se face cocoloase.Carnatii se prejesc in putin ulei sau se pot face pe gratar. Cand este facuta mamaliga incepem asamblarea. Am pus intr-un castronel un strat de mamaliga,...

Afisate 1 - 16 din 16 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.

 
 
 
Retete preferate
Shaorma

Voturi:21

Pastrama de pui

Voturi:26

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]