publicat la 04.06.2014
publicat la 16.04.2014
publicat la 28.03.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Voturi:98
Bucataras.ro
[email protected]
Quiche cu dovlecei
Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. Ceapa şi usturoiul se toacă. Untul şi uleiul de măsline se pun în tigaia încinsă, se adaugă ceapa şi usturoiul şi se călesc amestecând din când în când. Se adaugă dovleceii,...
Conopidă cu maioneză
Mai întâi pregătim conopida: se spală, se rupe sau se taie în bucheţele potrivite şi se pun la fiert în foarte puţină apă clocotită, numai cât să le cuprindă. Se fierb apoi se strecoară şi se lasă să se răcească. Maioneza se amestecă cu...
Tartelete cu sardine
Am tocat ceapa roşie şi gogoşarul apoi le-am călit în 2 linguri ulei de măsline. După înmuierea lor am adăugat usturoiul tăiat feliuţe. Am întins aluatul de foietaj pe folia în care a fost ambalat şi l-am tăiat în pătrate de 12/12 cm. Am uns...
Crispy de pui cu sos Thousand Island
Într-un bol se amestecă iaurtul, sosul, uleiul de măsline și fulgii de ardei chilli. Pieptul de pui tăiat fâșii de aproximativ 1,5 cm grosime se amestecă cu ceapa tăiată solzișori, sare și piper. Se adaugă iaurtul și se lasă la marinat, în frigider, pentru 2-3...
Cuburi cu branza
Se pune pe bain-mare (pe aburi) un vas în care avem laptele și untul. Când lichidul începe să fiarbă se ia vasul de pe foc și se adaugă făina. Se amestecă bine apoi se dă la rece. După răcire se adaugă câte un gălbenuș, amestecând cu un tel după...
SUFLEU CU BROCCOLI
Se spala broccoli, se desparte in buchetele mici. Se procedeaza ca si la conopida; se taie partea cotorului si se curata de frunze. Se pune la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 7 minute. In timpul in care fierbe broccoli am inceput prepararea sosului: am pus intr-o tigaie mai mare 40 g...
SPARANGHEL GRATIN
Am scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. Am luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui am infasurat cate o bucata de bacon. Am pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet. Am sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra, am pus...
Balmos
Mai intai faceti focul in cuptorul din gradina. Dupa ce s-a facut jaraticul, adaugati pe rand, cate un lemn pentru a-l intretine. Intr-o oala se pune jintuiala la fiert impreuna cu sarea. Cand incepe sa se ridice o spuma deasupra se pune faina de malai toata odata. Nu...