publicat la 17.12.2018
publicat la 26.11.2018
publicat la 26.10.2018
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Paine integrala
Amestecam cele doua tipuri de faina impreuna cu drojdia uscata intr-un bol incapator. Divolvam in 200 ml apa calduta, o lingurita rasa de zahar, si in 200 ml sarea. Turnam peste faina apa cu zaharul si incepem sa framantam, apoi si apa cu sare si uleiul. In timp ce framantam, incorporam si...
Aloo Paratha - Pâine indiană
Curatam cartofii, ii taiem in bucatele mai mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert bine ii scoatem si ii punem in apa rece pentru 10 minute, apoi ii scoatem din apa si ii punem intr-un bol. Urmeaza sa ii zdrobim foarte bine, ca pentru piure.Adaugam ceapa taiata...
Pizza cu blat pufos
In paharul de apa calduta punem drojdia si zaharul si amestecam, dupa care lasam cateva minute sa se dizolve bine.Dupa, turnam apa intr-un bol incapator unde vom pregati aluatul.Adaugam sarea, uleiul si faina.Formam o bila, o mai ungem putin cu ulei si o punem la loc calduros. Lasam aluatul sa...