Valyvalentyna

1

Bucataras
incepator

Galati/ Londra

Bucataras din 16.03.2014

RETETE73
PRIETENI39
Retete

Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos

In Mancare copii la 13 Mai 2014

Pentru inceput stropim tava cu ulei apoi punem un pat de cartofi pe care punem putina sare, inprastiem feliutele de cabanos taiate preseram ceapa tocata marunt si usturoiul tocat,  presaram si patrunjelul tocat mai preseram putina sare si stropim cu ulei{nu prea mult}. Setam cuptorul la 175...

Prajitura cu stafide si crema de ciocolata

In Prajituri la 10 Mai 2014

Pt. inceput lasam stafidele in esenta de rom, apoi separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile cu sarea, zaharul dupa care adaugam laptele si mai mixam 3 minute. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si esenta de vanilie, apoi adaugam galbenusurile peste albusuri, apoi se adauga faina...

Omleta la Cuptor

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2014

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina. Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline. Tocam zarzavatul, preseram deasupra bastonaselor apoi adaugam ouale batute si iar presaram cascaval ras si...

Sos pentru diferite Fripturi

In Sosuri la 20 Apr 2014

Fierbem ouale. Separam galbenusul de albus, zdrobim galbenusurile cu o furculita foarte marunt, adaugam sarea si uleiul si le omogenizam bine. Apoi adaugam mustarul, albusul de la oua tocat foarte marunt, smantina, piperul si le amestecam foarte bine pina se formeaza un sos fluid iar la...

Ciorba de miel reteta

In Supe/Ciorbe la 20 Apr 2014

Spalam carnea bine o punem la fiert cind da in fiert luam spuma adaugam sarea o lasam sa mai dea in citeva clocote. Apoi punem morcovul si radacina de patrunjel mai lasam 5 min ca sa fiarba legumele dupa care adaugam ceapa verde toate verdeturile si pasta de tomate. Separat fierbem borsul il...

Pasca cu branza proaspata de vaci

In Dulciuri la 19 Apr 2014

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul...

Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti

In Pui la 19 Apr 2014

Spalam bine puiul il condimentam cu condimentele speciale {e bine sa condimentati puiul cu o zi inaite sa stea peste noapte in condimentele lui} inpanam cu carnati si legumele,ciupercile taiate in 4, si usturoi tocat si putin vin "sigilam" adica il inchidem cu scobitori sa nu cada...

Cozonac de Casa

In Dulciuri la 17 Apr 2014

Cernem faina intr-un lighean mare  adaugam in drojdia dizolvata in 250 ml lapte caldut si cu 3 lingurite de zahar si am turnam in mijlocul faini amestecam bine sa se amestece drojdia cu faina dupa care lasam 15 min . Intre timp pregatim ingredientele pt. framintat: separam galbenusurile de...

Prajitura cu rahat, nuca si glazura de ciocolata

In Prajituri la 14 Apr 2014

Se pun ouale intr-un vas mai mare si se bat spuma cu putina sare, apoi adaugam zaharul si amestecam bine, apoi adaugam esentele, faina in ploaie, uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de la lamaie si pliculetele de zahar vanilat. Omogenizam bine. Ungem tava cu ulei si turnam...

Chec simplu cu Nesquik

In Dulciuri la 5 Apr 2014

Foarte simplu amestecam f bine toate ingrediente{ in afara de nesquik} sa se omogenizeze ingredientele lichide cu cele solide. Oprim 3-4 linguri din compozitie pt marmorat. Ungem tavile cu ulei turnam compozitia obtinuta si luam compozitia oprita si o amestecam cu cacao de { nesquik} si il turnam...

Baclava greceasca

In Prajituri la 4 Apr 2014

Lasam foile de placinta sa se usuce, apoi le taiem sau le sfarmam. Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt stins in zeama de lamaie, apoi adaugam esentele si laptele (poate sa fie si rece) si amestecam foarte bine sa se omogenizeze bine. Adaugam foile...

Negresa de post

In Prajituri la 29 Mar 2014

Turnam faina intr un bol incapator,iar peste faina punem zaharul, cacaoa  si bicarbonatul si sare si cu un tel amestecam bine ingrendientele uscate. Turnam apa sau cafeaua, uleiul, punem si esenta, apoi lingura de otet si amestecam foarte bine totul, cat sa combinam ingrndientele solide cu...

Cornulete fragede cu rahat

In Dulciuri la 29 Mar 2014

Amestecam toate ingredientele solide intr un vas {faina, praful de copt, praful de sare si zaharul vanilat}. Adaugam untura, apa si otetul si framantam aprox. 5-10 minute, pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini {nu dam la rece}. Apoi rupem un sfert din coca si facem o bila pe care o...

Afisate 61 - 73 din 73 retete    

Postari recente

publicat la 04.04.2015

Chiftele din legume

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]