Teo

1

Bucataras
incepator

Tiganesti

Bucataras din 31.10.2009

RETETE58
PRIETENI51
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 15 Mar 2014

Se bat ouale, se amesteca cu smantana, branza, ceapa tocata marunt, spanacul, mararul pana cand devin o pasta omogena. Aluatul decongelat se intinde putin cu sucitorul si se aseaza in tava (30x20) unsa in prealabil cu ulei astfel incat sa acoperim si peretii. Turnam umplutura, iar deasupra...

Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2013

Blatul :se separa oule;galbenusurile se freaca  cu uleiul,se adauga spanacul, faina si praful de copt cernut;batem albusurile si amestecam cu crema de spanac;turnam compozitia intr-o tava de aragaz ,tapetata cu hartie si dam la cuptor 20min; blatul doar sa se intareasca putin.Dupa racire se...

Placinta taraneasca cu conopida

In Aperitive / Garnituri la 9 Oct 2011

Se desface conopida buchetele, se spala bine sub jet de apa rece, se lasa apoi circa 20 de minute in apa cu putin otet. Se clatesc din nou cu apa rece si apoi se fierb in apa cu sare circa 10 minute, se scurg de apa si se mixeaza pana se transforma intr-un piure fin. Piureul de conopida se...

Pateuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2010

Branza se amesteca cu oul pentru a forma o pasta. Se intinde foietajul si se taie in patratele potrivite, se adauga in mijloc cam o lingura de branza si se impatureste ca un plic. Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou;  se da tava la cuptor pentru cca 30 min.

Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2010

Se fierb cartofii in coaja si se e face un piure din ei. Dupa ce s-a racit piureul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si pesmetul. Se amesteca totul pana cand se obtine o pasta omogena. In putin ulei se  caleste o ceapa, un morcov, un ardei, apoi se adauga carnea...

Musaca cu pate de ficat

In Aperitive / Garnituri la 2 Sep 2010

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si zdrobesc. Se adauga pateul, smantana, verdeata, piperul, ouale batute si usturoiul pisat. Se unge o tava si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza jumatate din compozitie, apoi am asezat foitele de cascaval, iar la final cealalta parte din compozitie....

Saratele

In Aperitive / Garnituri la 14 Mar 2010

Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.

snitele din muschi de porc

In Aperitive / Garnituri la 24 Ian 2010

Se portioneaza muschiul pe grosime, se bate fiecare bucata, se unge cu putin mustar si pe o parte si pe alta. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu faina, se adauga sarea, piperul. Se dau bucatile prin acest amestec si apoi se dau prin pesmet pe o parte si pe alta si se pun in tigaia incinsa.

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 02.03.2015

Ruga pentru mama

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]