Puiul acoperit cu sare și piper se rumenește bine pe toate părțile la foc mediu, 5-6 minute, până prinde o culoare aurie.
Se scoate pe o farfurie și se lasă la răcit.
Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu 3/4 lingură de sare și se...
Ciupercile Shiitake se hidratează 20 de minute în apă fierbinte. Se scurg, se îndepărtează piciorușul și se taie felii.
Se amestecă laptele cu florile de mușețel și se lasă la infuzat 10 minute. Se strecoară laptele și se aruncă florile.
Tăițeii se fierb în...
Pentru aluatul de ravioli, se amestecă gradual făina cu oul, uleiul, sarea și apa până devine o cocă omogenă. Se transferă pe o suprafață presărată cu făină și se frământă până devine catifelată și ușor uscată, 5-10 minute. Se înfășoară în...
Cleștii de crab se fierb timp de 20 de minute, apoi se scot și se lasă la răcit. Se spag cu un clește special sau prin lovituri ferme de cuțit și se îndepărtează carnea.
Se fierb tăițeii în apă cu sare pentru 10 minute. Se scurg, păstrând apa în care au...
Spaghete cu pui în sos onctuos
Puiul acoperit cu sare și piper se rumenește bine pe toate părțile la foc mediu, 5-6 minute, până prinde o culoare aurie. Se scoate pe o farfurie și se lasă la răcit. Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu 3/4 lingură de sare și se...
Tăiţei Long Life şi omletă cu muşeţel
Ciupercile Shiitake se hidratează 20 de minute în apă fierbinte. Se scurg, se îndepărtează piciorușul și se taie felii. Se amestecă laptele cu florile de mușețel și se lasă la infuzat 10 minute. Se strecoară laptele și se aruncă florile. Tăițeii se fierb în...
Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto
Pentru aluatul de ravioli, se amestecă gradual făina cu oul, uleiul, sarea și apa până devine o cocă omogenă. Se transferă pe o suprafață presărată cu făină și se frământă până devine catifelată și ușor uscată, 5-10 minute. Se înfășoară în...
Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie
Cleștii de crab se fierb timp de 20 de minute, apoi se scot și se lasă la răcit. Se spag cu un clește special sau prin lovituri ferme de cuțit și se îndepărtează carnea. Se fierb tăițeii în apă cu sare pentru 10 minute. Se scurg, păstrând apa în care au...