Gouda

1

Bucataras
incepator

Chiajna

Bucataras din 20.09.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete

Chec de griş

In Dulciuri la 21 Noi 2010

  Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.   Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.   Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă...

Conopidă la cuptor

In Mancaruri de legume la 19 Noi 2010

  Se desface conopida şi se pune la fiert pe 15 minute. Se unge tava cu ulei de olive, apoi se adaugă conopida fiartă amestecată cu 100 g brînză, pesmeţii măcinaţi, sare şi condimente. Apoi deasupra amestecului se presară restul 200 g de brînză şi se pune la copt pe...

Supă cremă de bostan

In Supe la 26 Oct 2010

 Se taie bostanul în cuburi mici, se căleşte în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adaugă la călit şi restul legumelor tăiate cuburi şi usturoiul la fel pentru încă 5 minute. Apoi se toarnă apa deasupra şi cînd începe să clocotească se...

Pizza din mălai cu vinete

In Pizza la 21 Oct 2010

  Se amestecă făina cu unt, apă, sare, piper şi se lasă se se odihnească aluatul 1 oră. În acest timp se feliază vinetele rondele şi se coc in cuptor. Se taie roşiile rondele şi caşcavalul se dă prin rozătoare.   Se întinde aluatul într-o formă de...

Pîrjoale de praz

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2010

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.   Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna...

Tartă cu mere

In Dulciuri la 17 Oct 2010

  Se călesc merele, nucile, seminţele, 250 g zahăr, scorţişoara într-o cratiţă la foc mic undeva 15 minute pînă cînd merele se înmoaie.   Se amestecă făina, 50 g zahăr, bicarbonatul, fulgii de ovăz sfărîmaţi şi untul pînă la...

Risotto roz

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2010

 Se pregătesc cipsii din sfeclă: Se feliază subţire o sfeclă, aproximativ 2 mm, se presară cu sare şi oregano, apoi se pune în cuptor pentru 20 minute la 180 grade.   A doua sfeclă se dă pe rozătoare. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc 5 minute...

Goffre cu scorţişoară

In Dulciuri la 24 Sep 2010

  Se amestecă untul cu zahărul în blender, apoi se adaugă ouă, scorţşişoara, se amestecă bine. Apoi la urmă se adaugă făina, se amestecă bine pînă consistenţa devine ca smîntîna.   Se încinge aparatul pentru goffre şi se toarnă cîte...

Supa piure sănătoasă

In Supe la 22 Sep 2010

  Se curăţă cartofii şi morcovii, se taie cuburi împreună cu rădăcinile de pătrunjel şi se pun la fiert. Peste 15 minute se adaugă şi ceapa. Totul se lasă să fiarbă încă 15 minute.   În acest timp spălăm şi tăiem mărunt firele de pătrunjel....

Tartă cu praz

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2010

  Se taie untul cubuleţe şi se amestecă cu făina pînă capătă o consistenţă nisipoasă. Se adaugă oul, puţină apă, sare şi se frămîntă un aluat omogen, care apoi se înveleşte în folie transparentă şi se lasă la rece 30 de minute.   În...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]