Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il...
Spalam pieptul de curcan, il taiem bucatele micute si-l punem intr-o punga sau intr-un bol. Amestecam condimentele cu 4 linguri de ulei de masline si le turnam peste bucatile de carne. Le amestecam astfel incat fiecare bucatica de curcan sa se imprieteneasca cu marinata si lasam la frigider 2-3...
Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile.
Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva felii de cascaval si rosii. Aducem partea cealalta de carne peste umplutura si prindem cu scobitori....
Am folosit 3 feluri de piper boabe, dar nu e un aspect atat de important, puteti folosi doar piper negru, sau orice combinatie aveti prin casa. Este de preferat totusi sa fie boabe pe care le macinati la momentul pregatirii, deoarece aroma degajata va fi mult mai puternica decat in cazul...
Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin.
Dupa ce am terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si usturoiul tocate bucatele destul de...
Taiem pulpele pe jumatate, iar pieptul il taiem in bucati destul de mari, cat sa fie aproximativ egale. Presaram sare si piper peste bucatile de carne si le tavalim prin faina. Incingem 2 linguri de ulei intr-un wok sau o cratita mare. Prajim carnea pentru cateva minute, cat sa se coaguleze....
Pregatim o marinata din mustar, ulei, pasta de ardei, usturoi pisat, sos de soia, boia, jumatate din cimbru si piper (cam o lingurita). Pieptul de pui il taiem fasii, late cam cat 2 degete. Punem carnea intr-o punga care se inchide ermetic sau intr-un vas si turnam marinata peste, amestecand...
Intr-un vas punem vinul, zaharul, cimbrul, cafeaua, usturoiul si coaja de lamaie (curatata cu curatatorul de legume) si le punem pe foc. Lasam amestecul sa fiarba vreo 10 minute, dupa care lasam sa se raceasca.
Pulpa de porc am taiat-o in 4 fasii lungi si mai subtiri, ca sa se patrunda...
Cu un cutit ascutit si ingust facem mici buzunare in carne si infigem cateii de usturoi curatati si taiati pe jumatate daca sunt mari. Daca folositi si kaiser, taiati-l bucati mici, cam de dimensiunea unui catel de usturoi si procedati la fel ca mai sus. Amestecam toate condimentele intr-un bol...
Amestecam vinul, sucul de rosii, mustarul, sosul Worcestershire, 1 pahar de apa si ceapa tocata. Usturoiul pisat se amesteca cu 1 lingura boia, sare, piper, 1 lingurita cimbru uscat, zaharul brun si freacam coastele cu acest amestec. Asezam coastele intr-o tava, turnam sosul peste ele, le...
Cum se prepara Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume
Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le...
Taiem carnea in fasii subtiri si lungi cam de 2 - 3 cm si o punem intr-un vas sau intr-o punga care se inchide ermetic. Amestecam bine 2 linguri sos soia, 2 linguri ulei de floarea soarelui, amidon, jumatate din cantitatea de vin si 2 linguri de apa si turnam marinada peste carne. Lasam la...
Cartofi noi cu carnati si mustar
Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il...
Gyros la cuptor
Spalam pieptul de curcan, il taiem bucatele micute si-l punem intr-o punga sau intr-un bol. Amestecam condimentele cu 4 linguri de ulei de masline si le turnam peste bucatile de carne. Le amestecam astfel incat fiecare bucatica de curcan sa se imprieteneasca cu marinata si lasam la frigider 2-3...
Friptura umpluta
Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile. Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva felii de cascaval si rosii. Aducem partea cealalta de carne peste umplutura si prindem cu scobitori....
Muschiulet cu Sos de Mustar
Am folosit 3 feluri de piper boabe, dar nu e un aspect atat de important, puteti folosi doar piper negru, sau orice combinatie aveti prin casa. Este de preferat totusi sa fie boabe pe care le macinati la momentul pregatirii, deoarece aroma degajata va fi mult mai puternica decat in cazul...
Stufat de Pui
Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin. Dupa ce am terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si usturoiul tocate bucatele destul de...
Coq au vin
Taiem pulpele pe jumatate, iar pieptul il taiem in bucati destul de mari, cat sa fie aproximativ egale. Presaram sare si piper peste bucatile de carne si le tavalim prin faina. Incingem 2 linguri de ulei intr-un wok sau o cratita mare. Prajim carnea pentru cateva minute, cat sa se coaguleze....
Crispy strips sanatosi
Pregatim o marinata din mustar, ulei, pasta de ardei, usturoi pisat, sos de soia, boia, jumatate din cimbru si piper (cam o lingurita). Pieptul de pui il taiem fasii, late cam cat 2 degete. Punem carnea intr-o punga care se inchide ermetic sau intr-un vas si turnam marinata peste, amestecand...
Friptura cu Sos de Vin si Cafea
Intr-un vas punem vinul, zaharul, cimbrul, cafeaua, usturoiul si coaja de lamaie (curatata cu curatatorul de legume) si le punem pe foc. Lasam amestecul sa fiarba vreo 10 minute, dupa care lasam sa se raceasca. Pulpa de porc am taiat-o in 4 fasii lungi si mai subtiri, ca sa se patrunda...
Porc inecat in vin
Cu un cutit ascutit si ingust facem mici buzunare in carne si infigem cateii de usturoi curatati si taiati pe jumatate daca sunt mari. Daca folositi si kaiser, taiati-l bucati mici, cam de dimensiunea unui catel de usturoi si procedati la fel ca mai sus. Amestecam toate condimentele intr-un bol...
Coaste de porc la cuptor
Amestecam vinul, sucul de rosii, mustarul, sosul Worcestershire, 1 pahar de apa si ceapa tocata. Usturoiul pisat se amesteca cu 1 lingura boia, sare, piper, 1 lingurita cimbru uscat, zaharul brun si freacam coastele cu acest amestec. Asezam coastele intr-o tava, turnam sosul peste ele, le...
Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume
Cum se prepara Reteta delicioasa de tigaie picanta cu carne si legume Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le...
Porc Pekin
Taiem carnea in fasii subtiri si lungi cam de 2 - 3 cm si o punem intr-un vas sau intr-o punga care se inchide ermetic. Amestecam bine 2 linguri sos soia, 2 linguri ulei de floarea soarelui, amidon, jumatate din cantitatea de vin si 2 linguri de apa si turnam marinada peste carne. Lasam la...