Alegem piersicile care sunt coapte bine.
Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii.
Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin.
Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul peste ele. amestecam, apoi turnam apa.
Punem cratita pe foc si mai amestecam din...
In vasul de la blender punem inka, zaharul, laptele rece si mixam bine.
Punem bautura rezultata intr-un pahar, decoram cu frisca si putina inka.
Servim imediat!
Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si frunze, apoi le spalam.
Punem visinele intr-o damingeana de sticla, peste ele punem zaharul, punem dopul si lasam sa stea la macerat aproximativ o saptamana, pana zaharul s-a topit.
Putem sa scuturam damingeana din cand in cand, pentru...
Spalam lamaia, o curatam de coaja, de pielita alba, de samburi si o punem in vasul de la blender.
Spalam visinele, scotem samburii si le adaugam in peste lamaie impreuna cu mierea.
Mixam pana obtinem un piure.
Trece, piureul de fructe printr-o sita, apoi am adaugat apa rece si jumatate...
Spalam lamaia, o curatam de coaja, de pielita alba, de samburi si o punem in vasul de la blender.
Spalam capsunile, taie coditele, si le punem in blender peste lamaie.
Adaugam zaharul si incepem sa mixam pana obtinem o pasta.
Eu am dat pasta printr-o sita pentru a obtine un piure fin,...
Spalam capsunile, le taiem si le punem intr-un blender.
Adaugam iaurtul, laptele, mierea si mixam bine.
Milkshake-ul e serveste cu cate o cupa de inghetata de vanilie.
Delicios!
Prima data pregatim cafeaua.
Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat.
Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara.
Amestecam...
Spalam, scurgem si desprindem cu grija bobitele de struguri de pe ciorchini.
Bobitele desprinse le punem intr-un vas.
Pasam apoi bobitele de struguri cu blenderul, iar sucul obtinut se strecoara printr-un tifon.
Sucul astfel obtinut se pune la fiert intr-un vas mare, emailat impreuna cu...
Punem 200 ml lapte la congelator intr-un recipient de plastic pentru cca. 60-90 de minute pana cand acesta este aproape inghetat.
Dupa ce a laptele a inghetat, il scoatem din recipientul de plastic si il punem in vasul de la blender, apoi adaugam zaharul, ness-ul si praful de cappucino....
Nectar de piersici
Alegem piersicile care sunt coapte bine. Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii. Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin. Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul peste ele. amestecam, apoi turnam apa. Punem cratita pe foc si mai amestecam din...
Inka Frappe
In vasul de la blender punem inka, zaharul, laptele rece si mixam bine. Punem bautura rezultata intr-un pahar, decoram cu frisca si putina inka. Servim imediat!
Cum se prepara visinata
Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si frunze, apoi le spalam. Punem visinele intr-o damingeana de sticla, peste ele punem zaharul, punem dopul si lasam sa stea la macerat aproximativ o saptamana, pana zaharul s-a topit. Putem sa scuturam damingeana din cand in cand, pentru...
Limonada cu visine
Spalam lamaia, o curatam de coaja, de pielita alba, de samburi si o punem in vasul de la blender. Spalam visinele, scotem samburii si le adaugam in peste lamaie impreuna cu mierea. Mixam pana obtinem un piure. Trece, piureul de fructe printr-o sita, apoi am adaugat apa rece si jumatate...
Limonada cu capsuni
Spalam lamaia, o curatam de coaja, de pielita alba, de samburi si o punem in vasul de la blender. Spalam capsunile, taie coditele, si le punem in blender peste lamaie. Adaugam zaharul si incepem sa mixam pana obtinem o pasta. Eu am dat pasta printr-o sita pentru a obtine un piure fin,...
Milkshake de capsuni
Spalam capsunile, le taiem si le punem intr-un blender. Adaugam iaurtul, laptele, mierea si mixam bine. Milkshake-ul e serveste cu cate o cupa de inghetata de vanilie. Delicios!
Café bombón
Prima data pregatim cafeaua. Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat. Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara. Amestecam...
Must din struguri negri
Spalam, scurgem si desprindem cu grija bobitele de struguri de pe ciorchini. Bobitele desprinse le punem intr-un vas. Pasam apoi bobitele de struguri cu blenderul, iar sucul obtinut se strecoara printr-un tifon. Sucul astfel obtinut se pune la fiert intr-un vas mare, emailat impreuna cu...
Frappe
Punem 200 ml lapte la congelator intr-un recipient de plastic pentru cca. 60-90 de minute pana cand acesta este aproape inghetat. Dupa ce a laptele a inghetat, il scoatem din recipientul de plastic si il punem in vasul de la blender, apoi adaugam zaharul, ness-ul si praful de cappucino....