Ela68

2

Bucataras
junior

CACIULATI

Bucataras din 27.09.2011

RETETE236
PRIETENI241
Retete / Conserve

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

In Conserve la 26 Sep 2015

1. Spalam ardeii si ii curatam de codite, nervuri si seminte, apoi ii taiem doua, trei bucati. Atentie, trebuie sa lucrati cu manusi chirurgicale ! 2. Coacem ardeii Kapia, ii curatam de coaja si de cotor. 3. Punem toate ingredientele intr-o cratita si lasam la foc mic pana ce ardeiul s-a...

Zacusca de ciuperci

In Zacusca la 11 Dec 2014

1. Se coc ardeii kapia si se pun intr-un vas cu capac si se lasa cateva minute, astfel incat coaja sa poata fi usor desprinsa. Se curata de cotor si se taie fasii subtiri. 2. Spalam, curatam ciupercile si le taiem cubulete mici. Le punem la calit la foc iute cu putin ulei, sare si un praf de...

Castraveti in saramura de vara

In Muraturi la 16 Iun 2013

Castravetii se spala si le taiem capetele( asta pentru a se acri mai repede ). Se aseaza in borcan florile de marar si ceapa taiata rondele, apoi asezam castravetii cat mai optim. Se pun foile de dafin, usturoiul, piperul boabe si frunzele de visin. Se pregateste saramura si se toarna calda...

Muraturi asortate in otet

In Muraturi la 10 Dec 2012

Legume trebuie sa fie proaspete si sanatoase.  Se spala , se curata si se taie bucati potrivite. Se pune deasupra mararul , piperul, boabele de mustar, frunzele de dafin si usuroiul Amestecam intr-o cratita zaharul, otetul si sarea si lasam sa fiarba 2-3 minute ( zaharul sa fie topit...

Gogosari in sos de mustar

In Muraturi la 19 Noi 2012

Se prepara mai intai solutia, punand intr-o cratita cu fund dublu toate ingredientele, mai putin gogosarii. Se lasa cateva minute la fiert pana se topeste zaharul Gogosarii se spala , se scoate cotorul si se taie felii de-un deget grosime. Ii punem peste solutie si lasam sa fiarba cu capac...

Zacusca de vara

In Zacusca la 27 Oct 2012

Se coc vinetele si ardeii si se lasa la scurs. Se rad morcovii pe razatoarea mare, apoi se taie ceapa si se pune la calit pana devine sticloasa. Se adauga morcovii si se mai lasa la calit 5 minute. Apoi ardeii taiati si vinetele scurse si tocate. Se amesteca si se adauga foile de dafin,...

Ketchup pentru paste si pizza

In Bulion la 25 Oct 2012

Mai intai se dau rosiile prin storcator, sucul rezultat punandu-se la fiert. Apoi se coc ardeii si gogosarii si se dau prin masina de tocat. Separat, in solutia de otet si ulei punem la fiert ceapa, morcovul, telina si merele la care adaugam cele doua linguri de sare. Se lasa putin la racit...

Gogosari cu miere in otet

In Muraturi la 4 Oct 2012

Se spala gogosarii si se curata de cotor si seminte Ii taiem in patru sau in cinci, in functie de marimea lor. Se adauga sarea si zaharul, se amesteca si se lasa acoperiti de azi pe maine. Amestecam cu o lingura de lemn cat de des putem.  Se observa cum a doua zi au scazut aproape la...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 09.05.2019

Desert tort Pralina-Ciocolata

publicat la 19.03.2019

Tarta cu linte rosie

publicat la 11.03.2019

Chiftele din ovaz si quinoa

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]