Cum se prepara Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi:
Taie chiflele în jumătăți și stropește-le cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin într-o tigaie încinsă.
În aceeași tigaie, rumenește apoi...
Cum se prepara Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă:
Taie coaja de pâine, și, cu ajutorul unui sucitor, presează fiecare felie de pâine.
Așază pe fiecare câte o felie de cașcaval și una de de șuncă presată, apoi rulează totul...
Cum se prepara Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete:
Feliază dovlecelul și ceapa roșie.
Într-o tigaie foarte bine încinsă, rumenește pe ambele părți feliile de ceapă și de dovlecel. Condimentează-le cu sare. ...
Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola:
Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt.
Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior....
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:
Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt....
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun:
Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie.
Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros:
Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit.
Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru...
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:
Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.
Toacă mărunt...
Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie.
Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți.
Caramelizați ceapa: Tăiați ceapa în felii subțiri. Topiți untul...
Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa:
Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și aurii.
Aplatizați ciupercile pleurotus, pe care le acoperiți cu o foaie de copt și le presați...
Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat:
Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată.
Tăiați feliile de somon afumat și amestecați-le cu ouăle.
Adăugați maioneza și muștarul peste amestecul de ouă și...
Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.
Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.
Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de...
Pune crenvustii la fiert.
Pregateste sosul de iaurt: combina iaurtul cu catraveti murati taiati cubulete si cu frunze de fenicul. Mie imi place aroma deosebita a feniculului, dar daca nu-ti e pe plac, inlocuieste-l cu marar.
Cum se face ceapa crispy: taie ceapa pestisor, adauga un praf...
Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de exemplu.
Pregateste doua felii mari de paine buna. Una unge-o cu sos de la friptura, ca ii da...
Pune feliile de paine la prajit.
Prepara maioneza din 2 galbenusuri fierte, putin mustar, ulei de masline si stropeste cu zeama de lamaie. Nu uita sa adaugi si un praf de sare. Eu am adaugat la final si mixat si albusurile fierte. Daca preferi o maioneza mai light poti adauga si o...
Taie un avocado in doua, indeparteaza samburele si scoate miezul intr-un bol. Stropeste cu zeama de lime, paseaza, apoi adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, sare si piper. Pune coriandru verde tocat sau patrunjel si putin ardei iute tocat cubulete si amesteca.
Pune painea la prajit si...
Pune foaia de tortilla la incalzit pentru cateva secunde, pentru a o face mai usor de modelat.
Asaza in mijlocul foii fasii de pui, legume si verdeturi ( aici te poti juca cu ingredientele cum iti pofteste inima), stropeste cu putin sos sweet chili si impatureste tortilla ca pe o...
Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:
Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade....
Am amestecat crema de branza cu miez de nuca, busuioc verde, sare si am stropit cu ulei de masline.
Am uns feliile de paine cu crema obtinuta, am mai presarat cateva nuci si frunzulite de busuioc pentru un aspect mai apetisant si am rasnit putin chili pe deasupra.
Eu unul am inceput sa inlocuiesc untul cu crema de branza pufoasa pe sendvisuri pentru ca imi place si gustul mai mult, dar are si mai putina grasime. Si cum mi-a facut cu ochiul o pita greceasca intr-un supermarket, iata ca am inceput saptamina cu un sendvis simplusi delicios.
Pita am...
Ungi feliile de pâine cu un strat bogat de cremă de brânză, apoi adaugi pur şi simplu legumele tăiate rondele şi ornezi cu pătrunjelul tăiat mărunt.
Cost/porţie: 1,5 Lei
Timp de preparare: 3 minute
Ungi pâinea cu crema de brânză, aşezi câteva rondele de roşie şi cepă verde, pui o felie de şuncă, o felie de caşcaval, iar deasupra oul făcut ochi. Ornezi cu măsline şi mărar tocat. Dai la cuptor câteva minute sau la microunde până se...
Pregăteşti legumele: roşia o tai cubuleţe, ceapa verde rondele iar pe avocado îl cureţi de coajă, scoţi sâmburele şi apoi îl tai cubuleţe. Ungi pâinea cu cremă de bânză, aşezi legumele şi presari piper.
Poţi decora şi cu frunze de pătrunjel....
Fierbi oul 3 minute, ungi păinea cu un strat bogat de cremă de brânză, aşezi oul tăaiat în 4 şi ornezi cu verdeaţa pe care o ai la îndemână. Mărarul, pătrunjelul, busuiocul sau rucola se potrivesc la fel de bine.
Cost/porţie: 2 Lei
Timp de...
Bagheta o tai în două pe lungime, o ungi cu cremă de brânză şi aşezi salata. Pui feliile de mozzarella alternativ cu rondelele de roşii şi ornezi cu frunze de busuioc proaspăt.
Cost/porţie: 3-5 Lei
Timp de preparare: max. 5 minute
Chifla tăiată în două pe orizontală o ungi din belşug cu un strat generos de cremă de brânză. Aşezi roşia tăiată rondele şi pui apoi tonul scurs bine. Ornezi cu verdeaţă (mărar / pătrunjel / rucola) şi eventual cu capere.
Cost/porţie: 3 Lei
Timp de...
Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de...
Ungi repede chifla tăiată în două pe orizontală cu un strat generos de cremă de brânză, aşezi baconul / jambonul şi, eventual, decorezi cu pătrunjel.
Poftă bună!
Cost/porţie: 2,5 Lei
Timp de preparare: max. 2 minute
Este atât de uşor! Tai chifla în două pe orizontală, o ungi din belşug cu cremă de brânză, apoi pui salată câtă doreşti, şi, în final, feliile din salamul tău peferat. Decorezi cu verdeaţă şi măsline tăiate felii, şi la sfârşit pui...
Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi
Cum se prepara Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi: Taie chiflele în jumătăți și stropește-le cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin într-o tigaie încinsă. În aceeași tigaie, rumenește apoi...
Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă
Cum se prepara Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă: Taie coaja de pâine, și, cu ajutorul unui sucitor, presează fiecare felie de pâine. Așază pe fiecare câte o felie de cașcaval și una de de șuncă presată, apoi rulează totul...
Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete
Cum se prepara Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete: Feliază dovlecelul și ceapa roșie. Într-o tigaie foarte bine încinsă, rumenește pe ambele părți feliile de ceapă și de dovlecel. Condimentează-le cu sare. ...
Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola
Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola: Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt. Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior....
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola: Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt....
Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie. Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros
Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros: Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit. Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru...
Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă. Toacă mărunt...
Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată
Prăjiți pâinea: Încălziți 1-2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați feliile de pâine și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți. Caramelizați ceapa: Tăiați ceapa în felii subțiri. Topiți untul...
Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa
Iata cum se prepara Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa: Prăjiți feliile de pâine într-o tigaie sau pe grătar până când devin ușor crocante și aurii. Aplatizați ciupercile pleurotus, pe care le acoperiți cu o foaie de copt și le presați...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat
Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat: Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată. Tăiați feliile de somon afumat și amestecați-le cu ouăle. Adăugați maioneza și muștarul peste amestecul de ouă și...
Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus
Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop. Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari. Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de...
Hotdog crispy
Pune crenvustii la fiert. Pregateste sosul de iaurt: combina iaurtul cu catraveti murati taiati cubulete si cu frunze de fenicul. Mie imi place aroma deosebita a feniculului, dar daca nu-ti e pe plac, inlocuieste-l cu marar. Cum se face ceapa crispy: taie ceapa pestisor, adauga un praf...
Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte
Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de exemplu. Pregateste doua felii mari de paine buna. Una unge-o cu sos de la friptura, ca ii da...
Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich
Pune feliile de paine la prajit. Prepara maioneza din 2 galbenusuri fierte, putin mustar, ulei de masline si stropeste cu zeama de lamaie. Nu uita sa adaugi si un praf de sare. Eu am adaugat la final si mixat si albusurile fierte. Daca preferi o maioneza mai light poti adauga si o...
Toast cu ou posat si avocado
Taie un avocado in doua, indeparteaza samburele si scoate miezul intr-un bol. Stropeste cu zeama de lime, paseaza, apoi adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, sare si piper. Pune coriandru verde tocat sau patrunjel si putin ardei iute tocat cubulete si amesteca. Pune painea la prajit si...
Tortilla wrap cu pui
Pune foaia de tortilla la incalzit pentru cateva secunde, pentru a o face mai usor de modelat. Asaza in mijlocul foii fasii de pui, legume si verdeturi ( aici te poti juca cu ingredientele cum iti pofteste inima), stropeste cu putin sos sweet chili si impatureste tortilla ca pe o...
Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi
Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur: Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade....
Sandvis cu crema de branza, nuci si busuioc
Am amestecat crema de branza cu miez de nuca, busuioc verde, sare si am stropit cu ulei de masline. Am uns feliile de paine cu crema obtinuta, am mai presarat cateva nuci si frunzulite de busuioc pentru un aspect mai apetisant si am rasnit putin chili pe deasupra.
Crema de branza pe pita greceasca
Eu unul am inceput sa inlocuiesc untul cu crema de branza pufoasa pe sendvisuri pentru ca imi place si gustul mai mult, dar are si mai putina grasime. Si cum mi-a facut cu ochiul o pita greceasca intr-un supermarket, iata ca am inceput saptamina cu un sendvis simplusi delicios. Pita am...
Sendviş de vară
Ungi feliile de pâine cu un strat bogat de cremă de brânză, apoi adaugi pur şi simplu legumele tăiate rondele şi ornezi cu pătrunjelul tăiat mărunt. Cost/porţie: 1,5 Lei Timp de preparare: 3 minute
Sendviş cald clasic
Ungi pâinea cu crema de brânză, aşezi câteva rondele de roşie şi cepă verde, pui o felie de şuncă, o felie de caşcaval, iar deasupra oul făcut ochi. Ornezi cu măsline şi mărar tocat. Dai la cuptor câteva minute sau la microunde până se...
Sendviş lacto vegetarian
Pregăteşti legumele: roşia o tai cubuleţe, ceapa verde rondele iar pe avocado îl cureţi de coajă, scoţi sâmburele şi apoi îl tai cubuleţe. Ungi pâinea cu cremă de bânză, aşezi legumele şi presari piper. Poţi decora şi cu frunze de pătrunjel....
Sendviş fitness
Fierbi oul 3 minute, ungi păinea cu un strat bogat de cremă de brânză, aşezi oul tăaiat în 4 şi ornezi cu verdeaţa pe care o ai la îndemână. Mărarul, pătrunjelul, busuiocul sau rucola se potrivesc la fel de bine. Cost/porţie: 2 Lei Timp de...
Sendviş Fan Brânză
Bagheta o tai în două pe lungime, o ungi cu cremă de brânză şi aşezi salata. Pui feliile de mozzarella alternativ cu rondelele de roşii şi ornezi cu frunze de busuioc proaspăt. Cost/porţie: 3-5 Lei Timp de preparare: max. 5 minute
Sendviş cu ton
Chifla tăiată în două pe orizontală o ungi din belşug cu un strat generos de cremă de brânză. Aşezi roşia tăiată rondele şi pui apoi tonul scurs bine. Ornezi cu verdeaţă (mărar / pătrunjel / rucola) şi eventual cu capere. Cost/porţie: 3 Lei Timp de...
Şaorma de casă bogată în vitamine
Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de...
Sendviş crocant cu bacon
Ungi repede chifla tăiată în două pe orizontală cu un strat generos de cremă de brânză, aşezi baconul / jambonul şi, eventual, decorezi cu pătrunjel. Poftă bună! Cost/porţie: 2,5 Lei Timp de preparare: max. 2 minute
Chiflă proaspătă cu salamul preferat
Este atât de uşor! Tai chifla în două pe orizontală, o ungi din belşug cu cremă de brânză, apoi pui salată câtă doreşti, şi, în final, feliile din salamul tău peferat. Decorezi cu verdeaţă şi măsline tăiate felii, şi la sfârşit pui...