publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu blat crocant
Eu am folosit o tava dreptunghiulara de 30cm x 25cm. Iese o pizza destul de mica, dar pentru cuptorul meu micut a fost la fix :) Dublati cantitatile pentru o portie mai mare. Blat: Frecam bine intr-un pahar mare drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam o lingura de...
Pizza pofticiosilor
Cum se prepara Pizza pofticiosilor Maia : Intr-o cana frecam bine drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi adaugam putina apa si 2 lg faina (sa ajunga de consistenta putin mai groasa ca a unui aluat de clatite) si lasam la crescut. Aluat : Rasturnam maiaua intr-un vas...
Pizza la tigaie
Aluatul: Drojdia se moaie in apa calduta cu lingurita de zahar. Intr-un bol mare in care punem faina, facem o groapa in centrul ei si turnam apa si uleiul. Cu o furculita, amestecam usor in spirala luand tot mai mult din faina de pe margine. Cand aluatul a capatat ceva consistenta, adaugam...
Quiche tomnatec
Cuptorul se incalzeste la 190C. Se tapeteaza bine cu unt si faina o tava rotunda de tarta (~23cm diametru) - eu nu am gasit tava :( asa ca am folosit o tava dreptunghiulara mica. Crusta: Sarea si zaharul se amesteca in faina, apoi se adauga untul taiat in bucatele si se framanta usor cu...